Gamma geeft 25% korting op volledige laminaat collectie


GAMMA stunt van 19 september tot en met 1 oktober met een mooie aanbieding voor al het laminaat, waarvoor geldt vier halen, drie betalen.

De komende weken is er bij GAMMA voor al het laminaat sprake van 3+1 gratis. Alle combinaties zijn mogelijk, waardoor er sprake is van 25% korting op de totaalprijs van het laminaat dat u koopt.

Zodoende zijn er mooie aanbiedingen voor GAMMA laminaat Basic, dat verkrijgbaar is in vier decors en waarvoor een fabrieksgarantie van 7 jaar geldt. Per vierkante meter betaalt u tot 2 oktober €8,24 in plaats van €10,99.

GAMMA laminaat Deco is verkrijgbaar in 12 houtdecors met een fabrieksgarantie van 10 jaar. Per m2 betaalt u nu tijdelijk €10,49 euro in plaats van de gebruikelijke €13,99.

Ook het bekende Jan des Bouvrie laminaat van Gamma is nu flink afgeprijsd. De uitvoeringen wit, naturel en antraciet, waarop een fabrieksgarantie van 15 jaar zit, kosten tijdelijk €13,49 in plaats van €17,99.

GAMMA laminaat Style, verkrijgbaar in vier houtdecors met een garantie van 15 jaar, kost nu €17,99 in plaats van €23,99. Dit laminaat is voorzien van v-groef en gekalkte houtstructuur.

Tot slot betaalt u nu €18,74 voor het GAMMA laminaat Style tegel, dat normaal gesproken verkocht wordt voor €24,99 per vierkante meter. Style tegellaminaat van Gamma is verkrijgbaar in donker leisteen decor met v-groef. De fabrieksgarantie is 15 jaar.

Kijk voor meer informatie over deze laminaatkortingsactie op de website van Gamma, of ga naar de winkel.

Bron: Gamma folder