Opruiming laminaat Kwantum met ruim 40% korting

Kwantum geeft veel korting op laminaat
Een nieuwe laminaatvloer is momenteel weer zeer aantrekkelijk bij Kwantum, dat opruimt met flinke kortingen.

Zo is er tijdelijk een korting van 44% op laminaat Toba, dat verkrijgbaar is in de schitterende uitvoering Naturel Eiken. De goedkoopste laminaatvloeren van Kwantum staan echter niet in de folder maar op de website.

De reclamefolder van Kwantum springt er uit met vooral veel aandacht voor goedkope laminaatvloeren in januari 2021. Zo wordt er tot 40% korting gegeven op veel laminaat, en wij ontdekten bij laminaatvloerbedekking.nl zelfs een korting van 44% op laminaat Toba, dat op de voorpagina van de folder voor week 03/04, geldig t/m 31 januari 2021, staat.

LEES OOK: Kwantum laminaat met 35% korting

Kwantum geeft op heel veel vloeren heel veel korting, zo blijkt wel als we de folder open slaan. Als voorbeeld nemen we Laminaat Toba, dat als actielaminaat extra scherp geprijsd is. Normaal betaalt u namelijk een prijs van €17 per vierkante meter volgens Kwantum, dat deze mooie vloer nu verkoopt voor minder dan een tientje met €9,50 per m2.

Kwantum laminaat Toba met veel korting
Laminaat Toba van Kwantum met 44% korting


Laminaat Toba Naturel Eiken van Kwantum wordt verkocht met 24 maanden garantie, heeft een breedte van 19,2 centimeter, een dikte van 7 mm en een lengte van 126,1 centimeter. Ook is er een v-groef aanwezig in het laminaat dat geschikt is voor zeer intensief woongebruik en daarom tegen een stootje kan.

Eind vorig jaar schreven wij op laminaatvloerbedekking.nl ook al van enkele mooie kortingen op verschillende hoogwaardige laminaatvloeren bij Kwantum.

GOEDKOOPSTE LAMINAAT KWANTUM VIA WEBSITE

Ook heeft Kwantum mooie kortingsacties lopen voor andere laminaatvloeren met vooral online de laagste prijzen. Als we de zoekfunctie instellen op oplopende prijs voor laminaat zien we namelijk dat u al een gloednieuwe vloer in huis kunt hebben voor een prijs van €3,78 per vierkante meter. Het gaat hier om Laminaat Newton Eiken, waarop Kwantum nu 15% korting geeft. Een mooi alternatief voor laminaat is natuurlijk ook een vinyl vloer.

Wie net een wat duurdere vloer zoekt, wat vaak ook een betere kwaliteit betekent natuurlijk, heeft volop keuze want Laminaat Laval is nu €5,10 per m2 en ook Laminaat Woodson is met een prijs van €5,95 per m2 zeker niet duur.

Op de website van Kwantum kunt u handig selecteren op prijs wat zeer wenselijk is aangezien we in de folder die in de brievenbus valt over het algemeen de duurdere vloeren van meer dan 10 euro per m2 zien staan.

Overigens heeft ook Leen Bakker enkele zeer mooie aanbiedingen voor laminaat op dit moment, met lage prijzen voor veel vloeren.