Kwantum laminaat met 35% korting op veel mooie vloeren

Korting 35 procent laminaat Kwantum
Laminaat met veel korting is wat Kwantum in oktober aan zijn klanten biedt, ook voor zeer exclusieve en mooie vloeren met prachtige patronen, zoals Laminaat Mogadore.

Op dit moment is er een korting tot wel 35% op verschillende soorten laminaat van Kwantum. We bekijken een aantal scherpe aanbiedingen voor mooie laminaatvloeren.

Op laminaatvloerbedekking.nl is Kwantum de laatste jaren al vaak voorbij gekomen. Het bedrijf heeft veel verschillende soorten laminaat in het assortiment én, minstens zo belangrijk, verkoopt laminaat vaak tegen zeer scherpe prijzen.


Ook nu zijn er weer een paar zeer fraaie deals bij Kwantum dat in de maand oktober adverteert in onder meer huis-aan-huis folders voor stevige kortingen tot 35% op laminaat (zie ook de foto bovenaan in dit artikel).

Kwantum, dat zichzelf omschrijft als de nummer 1 van Nederland op het gebied van raambekleding en vloeren, biedt 35 procent korting op een aantal laminaatvloeren. In de folder zien we onder meer het prachtige laminaat Walsh dat nu voor 16 euro per vierkante meter wordt verkocht, tegen een normale prijs van €20 per aandeel. Als we op de website van Kwantum kijken zien we echter nog een lagere prijs van €14,40 per aandeel. Daar lezen we ook dat Walsh Laminaat donker eiken met 4-zijdige V-groef geschikt is voor intensief woongebruik en is voorzien van het FSC-keurmerk. De vloer is 8 mm dik en wordt verkocht met een garantie van 24 maanden, wat aan de korte kant is vergeleken met andere vloeren. Eerder schreven we al dat Kwantum ook een garantie van 25 jaar geeft op sommige vloeren.

Andere fraaie laminaatvloeren met flinke korting in de folder van Kwantum zijn Laminaat Charlotte Town (€16), laminaat Lakewood (€20) en Laminaat Mogadore, het zeer fraai ogende laminaat dat nu voor 16 euro per vierkante meter wordt verkocht door Kwantum.

laminaat Mogadore van Kwantum
Laminaat Mogadore van Kwantum (foto: laminaatvloerbedekking.nl)

Een laminaatvloer kunt u prima zelf leggen en de meeste doe-het-zelf ketens hebben ook een ruim assortiment van gereedschappen om zelf laminaat te leggen, zoals laminaatsnijders, plintenknippers, tussenzetstukjes etc. Een laminaatvloer kunt u zelf prima knippen of op maat snijden met een decoupeerzaag. Voor wie daar geen zin in heeft is er natuurlijk ook een gratis leggen service bij veel aanbieders, waarbij er vaak wel een minimale hoeveelheid gekocht moet worden of er een qua prijs wat duurder laminaat aangeschaft moet worden.


Overigens verzorgt Kwantum op verzoek van de klant ook het inmeten en leggen van uw nieuwe vloer. Op de website lezen we alles over de tarieven voor het laten leggen van laminaat bij Kwantum. Laminaat plaatsen kost 10 euro per vierkante meter en voor het leggen van ondervloeren en plinten worden aanvullende kosten gerekend. Al met al bent u natuurlijk veel goedkoper uit als u de vloer zelf legt. Dat kan tegenwoordig prima, mits u over de juiste gereedschappen beschikt.