Laminaat Bruynzeel met flinke korting bij Gamma

Gamma laminaatvloer bruynzeel
De Gamma heeft momenteel een scherpe aanbieding voor Bruynzeel laminaat, waarop het een korting geeft van 25%. De garantie op dit kwaliteitsproduct is zeer lang met 25 jaar voor de goedkoopste uitvoering.

Al het laminaat van Bruynzeel is nu flink goedkoper, waaronder bijvoorbeeld Bruynzeel laminaat Waterbestendig, wat zoals de naam al aangeeft tegen vochtige omstandigheden kan. Deze vloer heeft een authentieke look met voelbare houtstructuur en is daarnaast ook geschikt voor vloerverwarming.


Voor Bruynzeel laminaat Waterbestendig betaalt u na aftrek van 25 procent korting nu een prijs van €17,19 per vierkante meter bij Gamma. De normale verkoopprijs van deze vloer is €22,99 per m2. U koopt dit product per pak waarin omgerekend voor 2,13 vierkante meter laminaat zit. Per plank zijn de afmetingen 138 centimeter bij 19,3 centimeter bij een dikte van 8 mm.

Niet alleen Bruynzeel laminaat Waterbestendig is nu in de aanbieding bij Gamma, dat de korting van 25 procent geeft op het hele assortiment van Bruynzeel. Als we op de site van Gamma kijken zien we gelijk bovenaan de button met de aanbieding staan.

LAAGSTE PRIJS LAMINAAT BRUYNZEEL BIJ GAMMA
Gamma heeft een ruime collectie Bruynzeel laminaat, met naast het bovengenoemde laminaat waterbestendig ook nog een aantal goedkopere vloeren. De goedkoopste Bruynzeel laminaatvloer bij Gamma kost u, inclusief de 25% korting, momenteel €11,24 per vierkante meter.

Gamma laminaat Bruynzeel met korting
Bruynzeel Origineel laminaat Natuurlijk Naturel (foto: Gamma)
Het gaat om Bruynzeel Origineel Laminaat, dat 7 mm dik is en geschikt is voor intensief woongebruik en normaal commercieel gebruik. Het leggen van deze vloer gaat makkelijk dankzij de handige klikverbinding en Bruynzeel geeft een garantie van maar liefst 25 jaar op deze aantrekkelijke geprijsde laminaatvloer. Origineel Laminaat is verkrijgbaar in andere varianten, met naast het hierboven getoonde Natuurlijk Naturel ook de uitvoeringen Zacht Zwart en Beschermend Bruin.

Ook voor een aantrekkelijke prijs van €13,49 koopt u dankzij de 25% korting nu Bruynzeel Origineel Plus Laminaat, waarop eveneens een garantie van 25 jaar zit. Bekijk het complete overzicht op de website van Gamma of bezoek één van de winkels.


Een tip van ons is om ook goed naar de reviews over het laminaat van Bruynzeel te kijken voordat u deze vloer aanschaft. Over het algemeen zien we goede reacties van mensen die dit laminaat hebben gekocht, maar sommige mensen hebben ook spijt van hun aankoop, bijvoorbeeld omdat de vloer moeilijk te leggen is. Dat zijn natuurlijk individuele meningen, maar die kunnen wel helpen bij de beslissing het laminaat wel of niet te kopen. En leggen kunt u uiteraard ook laten doen door een vakman, ook bij Gamma. Via de Klusservice wordt laminaat al gelegd vanaf 9 euro per vierkante meter.