VIDEO: zelf eenvoudig een nieuwe laminaatvloer leggen

zelf laminaat zagen youtube
Zelf laminaat zagen (bron: Youtube)
Een nieuwe laminaatvloer kun je prima zelf leggen, met of zonder leginstructie.

Op internet zijn er veel handige video's beschikbaar waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het beste zelf laminaat kunt leggen.
Het zelf leggen van laminaat is makkelijk en wordt uitgebreid beschreven via verschillende instructies en handleidingen. Ook zijn er doe het-zelf-ketens die speciale laminaat workshops houden.

Nog handiger is misschien een videoinstructie, waarin snel en compleet wordt uitgelegd waar je precies op moet letten, zoals bijvoorbeeld de ondervloer, de plinten, het zagen en natuurlijk, hoe begin je precies.

Zo heeft onder meer Praxis een handige video voor laminaat doe-het-zelvers. Daarnaast zijn er vele tientallen andere video's die allemaal zeer goed laten zien waar je wel en niet op moet letten en hoe je eenvoudig en zonder veel kosten zelf je nieuwe vloer kunt leggen.

Hieronder zetten wij een aantal van de beste Youtube video's over het onderwerp zelf laminaat leggen op een rijtje. Hierin komt onder meer aan bod hoe je zelf laminaat zaagt, hoe je de plinten legt en natuurlijk hoe je de laminaatvloer zelf het beste kunt leggen.