Decomode laminaat Bristol Original voor €9,09 per m2 bij Praxis

veel korting laminaat praxis
Decomode laminaat Bristol van Praxis
Goed nieuws als u een mooie laminaatvloer wilt kopen met een fikse korting. Praxis, dat tegenwoordig ook opleidingen geeft voor het zelf leggen van laminaat, verkoopt nu het Decomode laminaat met een korting van 30 procent.

U heeft al een Decomode vloer in huis minder minder dan een tientje per vierkante meter! Als voorbeeld pakken we het mooie laminaat Bristol.

Regelmatig stuiten wij op scherpe aanbiedingen voor laminaat. Dit keer is het bouwmarkt Praxis dat stunt met een korting van liefst 30% op de vloeren van Decomode, één van de kwalitatief betere laminaatvarianten in het assortiment.

NIEUWE LAMINAATVLOER VOOR MINDER DAN 10 EURO

Dankzij de kortingsactie is het mogelijk om voor een scherpe prijs een nieuwe laminaatvloer van Decomode in huis te halen. Waar u normaal gesproken minimaal 13 euro betaalt per vierkante meter komt deze prijs na verrekening van 30 procent korting uit op €9,09 per m2.

Als voorbeeld pakken we het zeer mooie Decomode laminaat Original Bristol, één van onze favorieten vanwege de mooie en unieke print. Op de website van Praxis lezen we de onderstaande beschrijving.

Laminaat Bristol van de Original laminaatlijn van Decomode is te gebruiken voor de slaap- en hobbykamer. Dit laminaat beschikt niet over een V-groef. Decomode Original laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. De slijtklasse is 31, de dikte van de plank is 7mm en de breedte 19,2 cm. 
De slijtklasse geeft in de praktijk aan wat de kwaliteit van de vloer is. In de praktijk varieert deze van 23 tot 33 waarbij het hoogste getal staat voor de grootste slijtvastheid. De maximale 33 wordt gebruikt voor vloeren in zeer drukke omgevingen, zoals winkelcentra en openbare gebouwen. Voor in huis is dat dan ook niet nodig en volstaat een lager getal. Laminaat Bristol zit met 31 dus aan de bovenkant, en daarvoor betaalt u nu slechts iets meer dan negen euro per vierkante meter.

Laminaat Decomode Bristol Praxis
De aanbieding van Praxis voor Decomode Bristol met 30% korting

Op uw nieuwe Bristol vloer van Decomode krijgt u een garantie van 15 jaar. Bekijk alle details en actuele aanbiedingen op de website van Praxis. Voor meer over goedkope laminaatvloeren en bijvoorbeeld ondervloeren voor laminaat kunt u ook hier terecht.