25 jaar garantie op laminaat van Kwantum

garantie 25 jaar laminaat kwantum
Ancient Oaks laminaat van Kwantum
De kwaliteit van een laminaatvloer wordt vaak weerspiegeld in het aantal jaren garantie dat de fabrikant geeft.

Kwantum heeft laminaat in zijn collectie met een maximale garantie van 25 jaar.

Hoe goedkoper laminaat, hoe korter vaak ook de garantie die je op je nieuwe vloer krijgt. Andersom geldt natuurlijk precies hetzelfde; een vloer met een lange garantietermijn zal in de praktijk veel langer meegaan en is kwalitatief veel beter, anders geven de fabrikanten nooit een dusdanig lange garantie op hun product.

Kwantum staat bekend om het ruime aanbod van betaalbare laminaatvloeren, maar toch zijn er ook wat hoger geprijsde soorten met een garantie tot wel 25 jaar. Een mooi voorbeeld daarvan is laminaat Ancient Oaks van Praxis.

Ancient Oaks laminaat is beschikbaar in verschillende kleuren en heeft een dikte van 8 mm. Kwantum geeft op deze vloer de maximale garantie van 25 jaar, wat natuurlijk garant staat voor een goede kwaliteit.

Laminaat Kwantum garantie 25 jaar
Kwantum laminaat met 25 jaar garantie

Ancient Oaks is voorzien van een vierzijdige v-groef en wordt tijdelijk met drie euro korting verkocht door Kwantum. U betaalt nu 13 euro per vierkante meter, wat een prima prijs is voor laminaat met een lange garantie.

LEES OOK: Ondervloer laminaat Kwantum in de aanbieding

Ook laminaat Lakewood (8 mm dik) wordt verkocht met een zeer lange garantie van 25 jaar. Kwantum vraagt voor deze vloer een prijs van 15 euro per vierkante meter, wat eveneens 3 euro korting ten opzichte van de normale prijs betekent.

Tot slot adverteert Kwantum momenteel ook voor laminaat Woodville dat ook een garantie van 25 jaar heeft. Woodville kost u veertien euro per vierkante meter, is 8 mm dik en is voorzien van een mooie oppervlaktestructuur.

Ter illustratie: Kwantum verkoopt ook laminaat met een garantie van 2 jaar, hiervoor betaalt u slechts €3,50 per vierkante meter, ofwel een korte garantie gaat samen met een lage prijs. Hetzelfde geldt andersom, dus 25 jaar garantie is nu eenmaal een duurdere vloer.

Bekijk alle aanbiedingen van Kwantum online, wij vonden deze aanbiedingen in de laatste huis-aan-huis folder.