Vaste lage prijs voor Decomode laminaat Formido

Laminaat Decomode vaste lage prijs
Bij de Formido bouwmarkten kunt u Decomode laminaat kopen met een korting van 30 procent. Bovendien is er een vaste lage prijs voor laminaat Dortmund V2.

Hierdoor heeft u voor minder dan tien euro per m2 een nieuwe kwaliteitsvloer in huis.

Formido heeft een ruim assortiment van Decomode laminaat, die kwalitatief gezien tot het hogere segment behoren. Toch kunt u ook deze mooie vloeren voor een aantrekkelijke prijs kopen dankzij een scherpe korting van 30 procent op alle uitvoeringen.

DECOMODE LAMINAAT VOOR MINDER DAN 10 EURO

Dankzij de kortingsactie zijn veel vloeren te koop voor een prijs vanaf €9,09 per vierkante meter. Denk aan het 7 mm dikke Decomode laminaat Budapest, maar bijvoorbeeld ook Decomode Kiev, Hamburg en het zeer fraaie en originele laminaat Marrakech (zie afbeelding hieronder).

laminaat Marrakech decomode
Het fraaie Decomode Marrakech
Al deze vloeren worden verkocht met een lange garantie van 15 jaar, wat binnen de laminaatwereld een soort van keurmerk voor de kwaliteit van de vloer is. U weet namelijk precies waar u aan toe bent en kunt terug naar de fabrikant als uw vloer voor de garantietermijn kapot gaat.

Wie zoekt naar een nog duurdere laminaatvloer van Decomode, maar ook de korting van 30% wil, zijn er voldoende alternatieven voorhanden. 

Duurder laminaat ook met flinke korting bij Formido

Eén van de duurste laminaatvloeren in het assortiment van Formido is Decomode Monaco (what in a name!). Voor deze mooie vloer met een prijs van €17,49 per m2 betaalt u op dit moment, na verrekening van de korting, een prijs van 17,49 euro per vierkante meter. 

De prijs is wat hoger dan de andere vloeren, maar daarvoor krijgt u wel de binnen de laminaatwereld maximale garantie van 25 jaar, ofwel een vloer van de hoogste kwaliteit.

Eén van de duurste laminaatvloeren in het assortiment van Formido is Decomode Monaco 
Decomode Kingsize Laminaat Monaco heeft een dikte van 8 mm en heeft een doorlopend decor waardoor het lijkt om uw vloer uit één grote plank bestaat. Het handige Unifit systeem maakt het leggen zeer eenvoudig.

VASTE LAGE PRIJS VOOR LAMINAAT

Ook erg interessant is de vaste lage prijs die Formido hanteert voor zijn laminaat Dortmund V2, het 7 mm dikke laminaat dat u altijd voor minder dan een tientje in huis heeft (zie de grote afbeelding bovenaan dit artikel). 

Decomode Emotion Dortmund is een eigentijds decor met een 2-zijdige V-groef. Door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen en er zijn bijpassende plinten verkrijgbaar. U krijgt op deze vloer ook een garantie van 15 jaar en betaalt altijd de prijs van €9,99 per vierkante meter.

Lees hier meer over Formido, dat ook regelmatig mooie acties heeft voor laminaat ondervloeren en plinten. Bekijk ook de laatste aanbiedingen op www.goedkooplaminaatvloer.nl