Handig: Gamma bezorgt laminaat vloeren gratis thuis!

Laminaat Gamma lage prijs
Wie een nieuwe laminaatvloer bij Gamma koopt hoeft zelf niet te sjouwen, want de bouwmarkt brengt deze gratis thuis bij een minimale besteding.

Wie voor minimaal 150 euro aan nieuwe vloeren spendeert bij Gamma krijgt deze zonder extra kosten thuis afgeleverd. En laten we eerlijk zijn, een beetje vloer kost toch zeker die 150 euro, dus wat dat betreft is het standaard een gratis aflevering bij de aanschaf. Iedereen kan wel meepraten over het slepen met pakken laminaat vanuit de winkel in de auto en vervolgens weer thuis uit de auto in de nieuwe woning. Bovendien is het transport bij een overvolle auto niet goed voor uw voertuig en uiteraard ook uw rug. Allemaal voordelen dus bij gratis laten thuisbezorgen!

LIFETIME LAMINAAT GAMMA VOOR LAGE PRIJS
Wie gelijk zijn slag wil slaan en wil profiteren van de gratis bezorgdienst heeft mazzel want momenteel geeft Gamma stevige kortingen op het mooie LiFETIMe laminaat.

laminaat gamma lage prijs
Het LiFETIMe25 laminaat van Gamma
Als voorbeeld nemen we LiFETIMe Trend laminaat dat normaal gesproken wordt verkocht voor een vrij hoge prijs van 22,95 euro per vierkante meter. Momenteel kost deze vloer slechts 13,95 euro bij Gamma. LiFETIMe Trend is er in vijf verschillende varianten, allemaal met een dikte van 7 mm en een garantie van 15 jaar.

LEES OOK: Korting van 25 procent op laminaat Leen Bakker

Wie nog meer luxe wil kan ook gaan voor LiFETIMe25 laminaat. De naam geeft het al aan, want de garantie op deze vloer van Gamma is maar liefst 25 jaar. De dikte van LiFETIMe25 is maar liefst 10 mm en er is keuze uit zes natuurgetrouwe dessins. Per vierkante meter betaalt u voor deze laminaatvloer nu 19,95 euro tegen de normale prijs van 24,95 euro.

Bekijk alle aanbiedingen online op de site van Gamma of bezoek één van de winkels.