Korting van 25 procent op laminaat Leen Bakker

Leen bakker laminaat athene
Aanbieding laminaat Athene
Regelmatig stuiten wij op mooie aanbiedingen waarbij u een lage prijs betaalt voor laminaat.

Leen Bakker heeft momenteel een actie met 25 procent korting op al het vinyl en laminaat. Zowel duur als goedkoper laminaat is nu scherp afgeprijsd.

Het aanschaffen van een nieuwe laminaatvloer is nu zeer gunstig bij Leen Bakker, dat een korting van 25% geeft op alle vinyl- en laminaatvloeren. In de laatste actiefolder adverteert het bedrijf met scherpe aanbiedingen voor zowel duur (en kwalitatief hoogwaardig) als goedkoop laminaat.

DUUR EN GOEDKOOP LAMINAAT 
Er is voor iedereen wel een geschikte laminaatvloer te vinden bij Leen Bakker, met zowel de hele dure als goedkopere vloeren tegen scherpe prijzen.

Wie kwaliteit zoekt en een nieuwe vloer in een hoger prijssegment wil kopen kan nu bijvoorbeeld laminaat Palladio of Stone-slate van Leen Bakker voor een veel lagere prijs aanschaffen. Op beide vloeren, die verkrijgbaar zijn in de uitvoeringen antraciet of wit (zie afbeelding hieronder), zit een garantie van 25 jaar, het maximale wat door fabrikanten wordt gegeven.

Laminaat Palladio aanbieding Leen Bakker
Laminaat Palladio en Stone-slate van Leen Bakker voor €14,24 per m2

Ook in een lager prijssegment zijn er nu echt koopjes te halen. Denk bijvoorbeeld aan Laminaat Athene of E-motion van Leen Bakker, waarvoor u per vierkante meter nu een prijs van 6,74 euro betaalt in plaats van de normale prijs van 9 euro. Op deze twee mooie vloeren (zie foto helemaal boven aan dit artikel) krijgt u ook een lange garantie van 15 jaar, wat uitzonderlijk is voor laminaat van minder dan €7,50 per m2.

Leen Bakker heeft regelmatig kortingsacties voor laminaatvloeren met een lange garantie.

Bekijk alle aanbiedingen op de website van Leen Bakker of bezoek één van de vele vestigingen bij u in de buurt. Wij vonden de bovenstaande aanbiedingen online en in de huis-aan-huis folder.