Praxis geeft 30 procent korting op laminaat Decomode

Decomode laminaat Praxis
De bouwmarkten van Praxis verkopen Decomode laminaat met een flinke korting van dertig procent.

Deze aanbieding geldt voor alle beschikbare 39 varianten van deze kwaliteitslaminaatvloeren die verkocht worden.

Een nieuwe laminaatvloer kopen tegen een lage prijs zo vlak voor het einde van het jaar? Bij Praxis kun je nu je slag slaan met een korting van 30% op al het laminaat van Decomode.

Dat levert scherpe aanbiedingen op met mooie vloeren in elke prijscategorie. De laagste prijs waarmee momenteel geadverteerd wordt is die voor Laminaat Original, dat u inclusief de korting kunt kopen voor een prijs van €9,09 per vierkante meter.

Decomode Original is verkrijgbaar in 10 verschillende varianten, is 7 mm dik en wordt geleverd met een lange garantie van vijftien jaar. Voor de volledigheid: normaal betaalt u dus €12,99, nu is dat tijdelijk slechts €9,09 per m2.

Een vergelijkbare laminaatvloer die eveneens wordt geleverd met een garantie van 15 jaar is de Emotion variant van Decomode, waarvoor u een prijs van €10,49 per vierkante meter aftikt bij de aanschaf na verrekening van de forse korting. Emotion laminaat is 7 mm dik, is voorzien van een v-groef en koopt u bij Praxis nu dus voor een prijs van net iets meer dan tien euro.

King Size laminaat Decomode bij Praxis
Het mooie laminaat King Size van Decomode is met korting te koop bij Praxis
Wie zoekt naar een exclusieve laminaatvloer en bereid is om daarvoor een hogere prijs te betalen, is Laminaat King Size van Decomode allicht een aanrader. Deze topvloer in het assortiment van Praxis wordt geleverd met een maximale garantie van liefst 25 jaar, wat gelijk staat aan een kwalitatief zeer hoogwaardig product. King Size laminaat is te koop in vijf verschillende uitvoeringen en is 8mm dik. Ook is deze laminaatvloer, die wordt gekenmerkt door zijn extra breden planken, voorzien van een v-groef. De prijs voor Decomode King Size is €17,49 per vierkante meter in plaats van €24,99 die u normaal gesproken voor dit laminaat betaalt.

Bekijk de actuele aanbiedingen op de website van Praxis of bezoek één van de winkels bij u in de buurt. Wij vonden de bovenstaande actieprijzen in de laatste huis-aan-huis folder.

Wie zelf zijn nieuwe laminaatvloer wil leggen kan bij Praxis ook terecht voor een heuse cursus laminaat leggen.