Ondervloer laminaat Kwantum in de aanbieding

Laminaat kwantum korting
Kwantum geeft een korting van 15 procent op een ondervloer bij de aankoop van laminaat, vinyl en tapijt.

Eén van de goedkoopste laminaat ondervloeren is Thermosound, dat nu voor 2,27 euro per vierkante meter wordt verkocht.

Een lage prijs voor een ondervloer voor laminaat is wenselijk, zeker als u al een flink bedrag spendeert aan uw nieuwe vloerbedekking.

Kwantum biedt hier uitkomst met een korting van 15% op ondervloeren bij de aanschaf van onder meer een nieuwe laminaatvloer. Zo zijn er twee ondervloeren met een aantrekkelijke prijs.

ONDERVLOEREN LAMINAAT THERMOSOUND EN SOUNDBASE
Ondervloer Thermosound voor laminaat van Kwantum wordt normaal gesproken verkocht voor een prijs van 2,67 euro per vierkante meter. Dank de kortingsactie betaalt u nu 40 cent minder, ofwel 2,27 euro per m2.

Ondervloer laminaat Thermosound van Kwantum
Laminaat  ondervloerThermosound van Kwantum
Thermosound is verpakt op een rol met een totale oppervlakte van 15 vierkante meter. Deze ondervloer is te combineren met vloerverwarming, is geluiddempend, isolerend en egaliseert oneffenheden.

EIGENSCHAPPEN SOUNDBASE ONDERVLOER
  • Geschikt voor vinyl en laminaat
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geluiddempend en isolerend
  • Prijs inclusief korting 15%: 3,40 euro per m2
  • Rol met in totaal 15 m2 ondervloer laminaat
  • Kleur ondervloer: goud
Een andere optie is ondervloer Soundbase van Kwantum, dat u kunt aanschaffen voor een prijs van 3,40 euro in plaats van 4 euro. Hier dus een korting van 60 cent. Ook Soundbase van Kwantum wordt verkocht per rol met daar op 15 vierkante meter. Soundbase ondervloeren zijn naast laminaat ook geschikt voor vinyl vloeren en vinyl stroken.

LAGE PRIJZEN VOOR LAMINAAT BIJ KWANTUM
Ook veel laminaatvloeren zijn nu met veel korting te koop voor lage prijzen bij Kwantum, dat tot 20% korting rekent bij de aanschaf van uw nieuwe vloer.

Eén van de goedkoopste laminaatvloeren is Laminaat Lanagan (7mm dik) dat verkocht wordt voor een prijs van 7,50 euro per vierkante meter. Op deze vloer krijgt u een zeer lange korting van liefst 20 jaar, wat voor een dergelijke prijs extreem lang is. Kwantum verkoopt overigens al laminaat vanaf een prijs van 4,75 euro per vierkante meter.

Bekijk hier nog een handige instructievideo voor het zelf leggen van laminaat.