Gamma laminaat plinten, ondervloeren en snijmachine extra goedkoop

Gamma plinten laminaat met korting
Gamma geeft ook veel korting op plinten
De aanschaf van een laminaatvloer doen we het liefst tegen een lage prijs. Dat geldt natuurlijk ook voor de benodigde plinten, ondervloer en andere accessoires.

Ondervloeren en een handige laminaatsnijder zijn bij Gamma altijd extra goedkoop.

Het zelf aanschaffen (het liefst in de opruiming) en vervolgens leggen van een nieuwe laminaatvloer kost geld en vooral ook heel veel tijd.

Naast de laminaatvloer zelf zal er ook geld uitgegeven moeten worden aan plinten, een ondervloer en hulpmiddelen zoals een laminaatsnijder. Gamma biedt uitkomst voor dat laatste met een altijd extra goedkoop actie voor onder meer ondervloeren en een laminaatsnijder.

Zo betaalt u voor de ondervloer Isoline bij Gamma een 'altijd extra goedkoop' prijs van 2,69 euro per vierkante meter. Ergens anders bent u voor deze ondervloer voor laminaat volgens Gamma 2,95 euro per m2 kwijt.
Laminaatsnijder Gamma voor minder dan 35 euro
De handige laminaatsnijder van Gamma
Ook is er een 'altijd extra goedkoop' actie voor de laminaatsnijder van Gamma. Met dit handige apparaat kunt u uw nieuwe laminaat vloer perfect op maat snijden zonder dat de toplaag daarbij wordt beschadigd. De laminaatsnijder van Gamma wordt verkocht voor 34,99 euro per vierkante meter, terwijl u hiervoor ergens anders 38,49 euro betaalt, aldus Gamma.

Tot slot zult u voor uw nieuwe laminaat vaak ook plinten moeten aanschaffen. Ook hiervoor kunt ut uiteraard prima terecht bij Gamma, dat nu 50% korting geeft op plinten van onder meer LiFETIMe en de eigen confort plakplinten.

Bekijk het volledige assortiment op de website van Gamma of bezoek één van de bouwmarkten bij u in de buurt.