Workshop zelf laminaat leggen van Praxis

Praxis zelf laminaat leggen workshop
Doe-het-zelf keten Praxis heeft nu een handige gratis workshop waarin wordt uitgelegd hoe u zelf laminaat vloeren kunt leggen.

Praxis heeft veel handige tools voor het bestellen en zelf leggen van laminaat op zijn website. Daar komt nu iets heel handigs bij voor klussers.

Zo zijn er nu workshops laminaat leggen in 18 Praxis winkels door heel Nederland.

Tegen een vergoeding van 29 euro per persoon laten de experts van Praxis u stapsgewijs zien hoe u makkelijk en goedkoop zelf uw nieuwe laminaat vloer kunt leggen.

WORKSHOP LAMINAAT LEGGEN PRAXIS

  • Datum: zaterdag 4 november
  • Tijdstip: 09:30-11:30
  • Locatie: 18 Praxis winkels in Nederland
  • Prijs: 29 euro per persoon
Indien u wilt weten of de Praxis bij u in de buurt ook meedoet met deze handige laminaat workshops dan kunt u dat zelf controleren op de website van Praxis via www.praxis.nl/workshops.

Laminaat leggen workshop van Praxis
Naast de workshops voor het leggen van laminaat zijn er ook verschillende andere workshops. Denk bijvoorbeeld aan boren en hangen, zagen en timmeren, kitten, schilderen en aanleggen van electriciteit.

Wie deelneemt aan de workshop wordt goed verzorgd door Praxis, dat voor koffie en thee zorgt en na de workshop een handige samenvatting meegeeft om thuis als hulp te gebruiken voor uw klus.

Praxis heeft ook een handige video voor het zelf leggen van laminaat.