Opruiming laminaat vloeren bij Gamma

Gamma geeft veel korting op veel verschillende soorten laminaat.

Zowel goedkoop als duurder laminaat kan nu aangeschaft worden met een flinke korting.

Voor wie zoekt naar een spotgoedkope laminaatvloer zijn er veel koopjes te halen. Zo geeft Gamma nu een korting van maar liefst 50 procent op Laminaat Imagine, dat nu verkocht wordt voor €3,99 per vierkante meter. Deze mooie vloer is 6 mm dik en verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen.

Ook in het wat hogere segment zijn er volop mooie aanbiedingen. Wat dacht u van Laminaat Village, dat nu scherp geprijsd is met 7,99 euro per vierkante meter. Deze vloer wordt geleverd met een garantie van 15 jaar en is 7mm dik. Ook is laminaat Village van Gamma voorzien van een dubbele v-groef en heeft u keuze uit drie verschillende varianten.

Dan is er ook nog het toplaminaat van LifeTime, dat door Gamma wordt verkocht in het hoogste prijssegment. Voor LifeTime laminaat Trend betaalt u nu minder dan 10 euro per vierkante meter met een prijs van 9,99 euro. De garantie is hier eveneens 15 jaar.

Ook het dure LifeTime 25 Laminaat van Gamma is nu sterk afgeprijsd: per vierkante meter betaalt u een prijs van 19,99 euro, ofwel bijna 5 euro korting ten opzichte van de reguliere verkoopprijs. Op LifeTime 25 zit een ultra lange garantie van 25 jaar, wat in de praktijk veel zegt over de kwaliteit van deze vloer die liefst 10 mm dik is en wordt geleverd in 6 verschillende varianten.

Kijk voor alle aanbiedingen en het laatste nieuws op de website van Gamma.