Waterbestendig laminaat van Quick-Step

Quick-Step laminaat
Quick-Step heeft een aantal waterbestendige laminaatvloeren in zijn assortiment.

Daarmee is er een geduchte concurrent voor onder meer vinyl vloeren, die vaak gebruikt worden in badkamers en toiletten.

Quick-Step stopt als één van de grootste producenten van laminaat veel geld in onderzoek, of 'research and development' zoals dat ook wel met een mooi woord genoemd wordt.

Het grote voordeel hiervan is dat er regelmatig nieuwe producten gelanceerd worden met eigenschappen die voorheen nog niet op de markt waren.

Een goed voorbeeld hiervan zijn de nieuwe waterbestendige laminaatvloeren van Quick-Step, die zijn voorzien van de speciale 'HydroSeal' Coating. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat er geen water kan binnendringen, ook niet in de groeven tussen de laminaatplanken. De coating zorgt er namelijk voor dat vocht druppels op het oppervlakte vormt die gewoon kunnen worden afgeveegd. Vochtinsijpeling kan op deze manier niet plaatsvinden.

Onder meer het Quick-Step Majestic laminaat en het Impressive laminaat zijn voorzien van de waterafstotende HydroSeal coating. Volgens de fabrikant gaat het bij deze vloeren om het meest waterbestendige laminaat dat ooit is gemaakt.

Quick-Step laminaat Majestic laminaat
Het Quick-Step Majestic laminaat (bron: www.quick-step.nl)
Zowel Quick-Step Majestic als Quick-Step Impressive zijn verkrijgbaar is een groot aantal verschillende uitvoeringen.

Quick-Step Majestic heeft een dikte van 9,5 mm en is voorzien van het handige Uniclic systeem. De garantie op het Majestic laminaat is 25 jaar. De prijs voor Majestic laminaat zien we online vanaf €31,50 per m2 bij verschillende aanbieders.

Het Impressive laminaat van Quick-Step, dat bij verschillende verkopers in Nederland wordt aangeboden voor een prijs van €22,50 per vierkante meter, heeft een dikte van 8 mm en wordt geleverd met een garantie van eveneens 25 jaar.

Bekijk voor meer informatie en details de website van Quick-Step.

Hieronder treft u nog een mooie Youtube film over het installeren van Quick-Step laminaat.