Sencys ondervloer laminaat vanaf 2,69 euro bij Praxis

Voor het leggen van een nieuwe laminaatvloer heeft u natuurlijk ook een geschikte ondervloer nodig.

Bij Praxis is er een ruim aanbod van ondervloeren, met Sencys ondervloerplaten vanaf 2,69 euro per vierkante meter.

De aanschaf van een nieuwe laminaatvloer vergt, afhankelijk van de totale oppervlakte en het geselecteerde laminaat, een flinke investering. Los van de laminaatvloer, die verkrijgbaar is voor prijzen van zo'n 4 euro tot enkele tientallen euro's per vierkante meter, is idealiter ook een ondervloer nodig.

Praxis heeft als één van de grootste verkopers van laminaat in Nederland veel mogelijkheden als het gaat om ondervloeren. Daarbij is er keuze uit platen (doorgaans water dikker) of de bekende, wat dunnere, vloerrollen.

Voor een prijs van 2,69 euro per vierkante meter koopt u de Sencys ondervloerplaat bij Praxis. Deze ondervloerplaten zijn geschikt voor alle soorten laminaat en worden verkocht per pak met daarin 15 stuks, goed voor een totale oppervlakte van 7,52 vierkante meter. De dikte van deze ondervloer is 7 mm, wat vergelijkbaar is met de dikte van een doorsnee laminaatvloer.

Een andere optie bij Praxis zijn de 2-in-1 ondervloeren van Sencys. Deze ondervloer voor laminaat combineert een vochtscherm met een ondervloer, wat wel zo handig is. De prijs ligt met 2,99 euro per vierkante meter iets hoger dan de vloerplaten. Groot voordeel is natuurlijk dat deze ondervloer geleverd wordt op een rol, wat het qua gewicht en grootte een stuk handiger maakt om te vervoeren.

Sencys ondervloer laminaat van Praxis
De Sencys 2-in-1 ondervloer van Praxis
Ook is de 2-in-1 ondervloer van Sencys met 3 mm een stuk minder dik dan de vloerplaten. Praxis verkoopt de Sencys ondervloer per rol met omgerekend 10 vierkante meter. Hiervoor betaalt u dan 29,90 euro. Het is raadzaam om exact uit te rekenen hoeveel vierkante meter laminaat u gaat leggen, zodat u niet met teveel overschot zit, ook qua ondervloer. Het zou zonde zijn indien u een rol extra koopt, ook al kan deze normaal gesproken wel weer omgeruild worden in de winkel.

Tot slot is er nog het luxere Sencys Comfort Gold. Deze ondervloer heeft een dikte van 4 mm. Groot voordeel van Sencys Comfort Gold is, los van de dikte van 4 mm, dat deze vloerplaten opgevouwd kunnen worden. Dankzij de geluidsisolerende werking is Sencys Comfort Gold vooral ook zeer geschikt voor het gebruik in appartementen. De prijs is 4,49 euro per vierkante meter. Voor een pak met daarin 5 vierkante meter betaalt u een prijs van 22,45 euro.

Kijk voor alle details op de website van Praxis of bezoek één van de winkels.