Korting laminaat Carpetright met pakket voordeel

Carpetright laminaat actie
Carpetright heeft een interessante actie voor wie zijn nieuwe laminaatvloer helemaal compleet wil laten leggen.

Met het alles-in-1 voordeelpakket loopt het voordeel op tot wel honderden euro's.

Indien u een nieuwe laminaatvloer heeft uitgekozen kunt u die natuurlijk prima zelf leggen. Echter is dat een tijdrovende bezigheid en natuurlijk blijft het ook vakwerk, zeker als het aankomt op de details bij het afwerken.

Gemak dient dan ook de mens en veel aanbieders van laminaat bieden dan ook als extra dienst het opmeten, aan huis leveren en uiteindelijk ook plaatsen door een vakman van uw nieuwe laminaatvloer.

Carpetright biedt het bovenstaande aan in een handige pakketvorm, waarbij de prijs per vierkante meter vele euro's lager uitkomt indien u gelijk gebruik maakt van alle bijkomende diensten.

PAKKETKORTING LAMINAAT ZEVEN EURO PER m2
Het alles-in-1 laminaat pakketvoordeel geldt wel voor het duurdere laminaat in het assortiment van Carpetright: het geldt namelijk alleen voor vloeren met een prijs vanaf 19,99 euro per vierkante meter. In dat geval kan het totale voordeel makkelijk oplopen tot 280 euro bij een kamer van 40 vierkante meter, Carpetright geeft namelijk gegarandeerd een pakketvoordeel van 7 euro per vierkante meter.

Carpetright pakketvoordeel laminaat
Het pakketvoordeel voor laminaat bij Carpetright is altijd 7 euro per m2

Als voorbeeld wordt genomen Laminaat Eurostep Vario 2 van Carpetright. Indien u kiest voor het alles-in-1 pakket, ofwel het laminaat, de ondervloer en de plinten, samen met het opmeten van de vloer, het leveren aan huis en het laten installeren door een vakman, betaalt u €28,60 per vierkante meter. Indien u al deze diensten en producten los zo kopen en/of bestellen zou u bij Carpetright normaal gesproken €35,60 per vierkante meter betalen.

Ook voor tapijt, PVC of vinyl heeft Carpetright vergelijkbare voordeelpakketten. Kijk op de website voor het complete overzicht, alle voorwaarden en de laatste aanbiedingen.