Actie laminaat bij GAMMA

De GAMMA bouwmarkt heeft actie prijzen voor veel verschillende soorten laminaat.

Zo betaalt u nu bijvoorbeeld een prijs van 8,24 euro per vierkante meter voor GAMMA Charme laminaat.
GAMMA Charme laminaat antiek grenen wordt geleverd met een mooie garantie van tien jaar.

In een pak zitten in totaal negen lamellen, goed voor een te leggen oppervlakte van 2,25 vierkante meter. Reken dus eerst uit hoeveel pakken u denkt nodig te hebben. Een eventueel overschat kan vaak weer ingeruild worden, maar scheelt een hoop sjouwen als u uw nieuwe laminaatvloer in de winkel ophaalt!

GAMMA Charme laminaat is er in verschillende uitvoeringen, waaronder Natuur Eiken, Zwart Grijs Eiken en Grijs Eiken. Kijk voor het complete assortiment op de website van GAMMA.

Gamma Ambiance laminaat antiek grene
Naast GAMMA Charme laminaat zijn er ook actieprijzen voor andere goedkopere laminaatvloeren zoals GAMMA Ambiance kliklaminaat.

Voor deze vloer betaalt u nu als actieprijs 8,99 euro per vierkante meter, ofwel een fikse korting ten opzichte van de normale prijs van 11,99 euro per m2. 

Ook geeft GAMMA nu een keuzekorting van 20 procent op één artikel naar keuze, dus nog meer voordeel als u nu profiteert van deze scherpe aanbiedingen.

Voor echt goedkoop laminaat heeft GAMMA ook een aantal vloeren die altijd de laagste prijs hebben. Het gaat om OK Laminaat beuken 6mm en OK Laminaat geolied grenen 6mm. Deze mooie laminaatvloeren van GAMMA koopt u voor een vaste lage prijs van 5 euro per vierkante meter.

Kijk nu op de website van GAMMA voor het complete laminaat aanbod