Praxis geeft veel korting op laminaat met lange garantie

De vele aanbieders van laminaat vloeren vallen vrijwel wekelijks over elkaar heen met scherpe aanbiedingen en grote kortingen.

Ook Praxis geeft nu grote kortingen, ook op kwalitatief hoogwaardig laminaat met een zeer lange garantie.
Wie kwaliteit zoekt met laminaat doet er natuurlijk verstandig aan om te kijken naar de garantieperiode, wat vaak een goede indicator is.

De duurste laminaatvloeren worden al snel geleverd met een garantie van 15, 20 of zelfs 25 jaar. 

Ook Praxis heeft veel van deze vloeren in zijn assortiment, onder meer van Quick-Step, met over het algemeen prijzen van ver boven 10 euro.

Toch zijn er ook uitzonderingen: zo verkoopt Praxis nu tijdelijk laminaat met een garantie tot 20 jaar voor minder dan 10 euro per vierkante meter.

Het gaat om verschillende varianten van Laminaat Iceland, dat verkocht wordt met een garantie van 15 en 20 jaar. De goedkoopste variant, Laminaat Iceland, donkerbruin eiken, Trend eik zilver of Trend eik, koopt u nu voor 7,99 euro per vierkante meter, ofwel 42 procent korting.

De garantie is hier 15 jaar en het laminaat is 7 mm dik.

Ook het duurdere Laminaat Iceland, Petterson eik of eik natuur is sterk afgeprijsd en wordt nu verkocht voor 9,99 euro per vierkante meter door Praxis. Dat is een korting van vijftig procent. De garantie is hier zelfs 20 jaar.

Lees meer over dit 8 mm dikke laminaat op deze website.

Voor meer informatie kunt u uiteraard ook terecht op de site van Praxis of in één van de winkels.

Interessant is verder dat Praxis een eigen montageservice heeft voor het leggen van Laminaat vloeren. Hiervoor betaalt u inclusief ondervloer een prijs van 11,50 euro per vierkante meter. Plakplinten voor het laminaat worden door Praxis gemonteerd voor een prijs van 2,50 per meter, en kan in combinatie met het leggen van het laminaat worden geregeld.

Bron: Folder Praxis (nummer 16 van 2017)