Bodemprijs voor Kwantum laminaat Timber

Kwantum stunt met een wel zeer scherpe prijs voor laminaat Timber, dat nu verkocht wordt voor 4,35 euro per vierkante meter.

Ook heeft Kwantum nu verschillende andere soorten mooi laminaat voor minder dan tien euro.

Wie een absolute bodemprijs wil betalen voor een nieuwe laminaatvloer kan daarvoor nu prima terecht bij de winkels van Kwantum.

Kwantum rekent namelijk een bodemprijs van €4,35 per vierkante meter voor Laminaat Timber Eiken, dat geleverd wordt met een mooie garantietermijn van zes jaar. Laminaat Timber is 6 mm dik.

Voor een pak Laminaat Eiken Timber, met daarin 2,92 vierkante meter laminaat, betaalt u slechts €12,71. In één pak zitten 11 stuks laminaat planken, die niet voorzien zijn van een v-groef.

Laminaat Timber eiken van Kwantum is voorzien van het handige express clic system, wat het leggen van uw nieuwe laminaatvloer zeer eenvoudig maakt.

VEEL KORTING OP LAMINAAT
Behalve Laminaat Timber heeft Kwantum ook mooie aanbiedingen voor veel andere laminaatvloeren.

Een heel mooi voorbeeld daarvan is Laminaat Woodson wit eiken, dat een prachtige witte kleur heeft en nu inclusief korting verkocht wordt voor 6 euro per vierkante meter.

Laminaat Woodson wordt eveneens geleverd met een garantie van zes jaar en bestaat voor 100% uit hout. Voor een pak betaalt u omgerekend 17,53 euro (11 planken).

Ook voor minder dan tien euro koopt u bij Kwantum Laminaat Lodge (10 jaar garantie) en Laminaat Willows/Waldo (10 jaar garantie). Deze vloeren zijn 7 mm dik en worden verkocht voor respectievelijk 8 euro en 7,50 euro per vierkante meter.

Kijk voor alle aanbiedingen op de website van Kwantum.