Aanbieding Laminaat Kwantum | Oakwood met 20 jaar garantie

Kwantum heeft een ruim assortiment van verschillende soorten laminaat vloerbedekking.

Wie op zoek is naar kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs kan bij Kwantum terecht voor bijvoorbeeld laminaat Oakwood.

Met een prijs van 13 euro per vierkante meter is Laminaat Oakwood van Kwantum een topper qua prijs/kwaliteit.

De garantie op Laminaat Oakwood van Kwantum is namelijk 20 jaar, wat vergelijkbaar is met veel bekende laminaatmerken zoals veel vloeren van Quick-Step.

Het 8 mm dikke Laminaat Oakwood van Kwantum kost elders 16 euro per vierkante meter. Bij Kwantum betaalt u 13 euro.

Laminaat Oakwood is voorzien van een v-groef en oppervlaktestructuur.

NOG MEER LAMINAAT MET KORTING BIJ KWANTUM
Behalve Laminaat Oakwood van Kwantum zijn er nog veel meer aantrekkelijk geprijsde laminaatvloeren te koop.

Wie op zoek is naar een goedkope vloer kan bijvoorbeeld kijken naar Laminaat Woodson, dat verkocht wordt voor 6 euro per vierkante meter. Hou er wel rekening mee dat een lagere prijs ook vaak een lagere garantietermijn betekent. In dit geval is de garantie 6 jaar, wat natuurlijk te zien is in de lagere prijs.

Een betere keuze is dan misschien wel Laminaat Willows, dat met 7,50 euro per vierkante meter iets maar kost maar met een garantie van 10 jaar wel veel meer biedt dan Woodson van Kwantum. Bovendien is laminaat Willows in tegenstelling tot Woodson laminaat van Kwantum wel voorzien van een v-groef.

Kijk voor alle actuele aanbiedingen voor laminaat op de website van Kwantum. De hierboven genoemde aanbiedingen zijn afkomstig uit de laatste folder van Kwantum en gelden t/m 12 maart.

Bron: Kwantum