Opruiming laminaat bij Kwantum | Laminaat Lodge nu 7,50 euro

kwantum laminaat vloer
Kwantum stunt momenteel met een 'nu of nooit' opruimingsactie waarbij ook veel laminaat tegen scherpe kortingen wordt verkocht.

Een mooi voorbeeld hiervan is laminaat Lodge, dat nu voor 7,50 euro per vierkante meter te koop is.

Wie op zoek is naar een nieuwe laminaatvloer kan daarvoor altijd terecht bij Kwantum, dat bekend staat om zijn lage prijzen.

Momenteel stunt Kwantum met een 'nu of nooit' actie met scherpe prijzen, ook voor laminaat.

LAMINAAT LODGE
Zo betaalt u nu voor het kwalitatief hoogwaardige Laminaat Lodge (garantie 10 jaar) slechts 7,50 euro per vierkante meter, wat een kwart goedkoper is dan bij de concurrentie, aldus Kwantum is de jongste reclamefolder.

Het 7 mm dikke Laminaat Lodge is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: Antraciet Eiken, Grijs Eiken en Taupe Eiken. De verkoop gaat per pak (negen planken) met daar ongeveer 2,23 vierkante meter, wat omgerekend neerkomt op een prijs van 16,65 euro per pak.

laminaat lodge kwantum
De aanbieding voor laminaat Lodge bij Kwantum
Laminaat Lodge is gemaakt van 100% hout en wordt geleverd zonder v-groef. De vloer is geschikt voor zeer intensief huishoudelijk gebruik en beschikt over een PEFC (mileubewust) kenmerk. Indien u via de website van Kwantum bestelt is de levertijd van Laminaat Lodge 5 werkdagen.

NOG MEER LAMINAAT MET VEEL KORTING
Ook overige laminaatvloeren zijn flink afgeprijsd. Zo bent u nu ook voor het mooie Laminaat Willows 7,50 euro per vierkante meter kwijt, tegen 12 euro elder, aldus Kwantum. Willows laminaat wordt geleverd met een garantie van 10 jaar en is voorzien van een v-groef.

In het iets duurdere segment zien we nog een paar mooie aanbiedingen. Zo betaalt u nu 10 euro voor Laminaat Hometown bij Kwantum. Hometown Laminaat is voorzien van een oppervlaktestructuur met v-groef en wordt geleverd met 10 jaar garantie.

Het nog iets luxere laminaat Woodmore wordt verkocht met een garantie van liefst 20 jaar. Kwantum verkoopt Woodmore laminaat nu voor 13 euro per vierkante meter, wat een mooie korting is ten opzichte van de 16 euro die u volgens Kwantum ergens anders betaalt. Woodmore laminaat is 8 mm dik en voorzien van een v-groef.

Bekijk alle actuele aanbiedingen op de site van Kwantum of bezoek één van de winkels bij u in de buurt.

Bron: Folder Kwantum (geldig van 16 t/m 29 januari)