Aanbieding laminaat Leen Bakker | Laminaat Luxfloor nu 10,99 euro

Leen Bakker Laminaat Luxfloor
Voor wie op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige laminaat vloer biedt Leen Bakker uitkomst.

Het laminaat Luxfloor wordt nu verkocht voor een prijs van minder dan 11 euro per vierkante meter.

Leen Bakker adverteert op dit moment voor Laminaat Luxfloor, dat geleverd wordt met een garantie van 15 jaar. De vloer, met een dikte van 8 mm, is geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en normaal projectgebruik. De korting voor Luxfloor is ruim 20%.

Per vierkante meter betaalt u nu tijdelijk 10,99 euro in plaats van 13,99 euro voor Luxfloor laminaat, dat verkrijgbaar is in de mooie kleuren urban grey en camarque oak.

Laminaat Luxfloor urban grey van Leen Bakker (bron: website Leen Bakker)
Groot voordeel van laminaat Luxfloor is dat u het altijd mee kunt nemen als u gaat verhuizen dankzij het eenvoudige legsysteem, aldus Leen Bakker. Ook zijn mooie bijpassende plakplinten verkrijgbaar voor een prijs van 3,99 euro.

Via de website kunt u laminaat Luxfloor nu direct bestellen, waarbij er, indien voor 22:00 besteld, al sprake is van levering op de volgende dag.

GOEDKOOP LAMINAAT BIJ LEEN BAKKER
Wie op zoek is naar een goedkopere laminaatvloer kan ook prima terecht bij Leen Bakker.

Zo betaalt u nu tijdelijk slechts 4,79 euro voor Laminaat Euroclick, dat nu één van de prijstoppers van Leen Bakker is. Euroclick laminaat is 6 mm dik en is geschikt voor licht projectgebruik (hal, kantoor, slaapkamer, kinderkamer en woonkamer) en is voorzien van een mooi eikenpatroon.

Als we naar de beoordelingen op de site van Leen Bakker kijken over Laminaat Euroclick dan zijn de kopers hiervan zeer tevreden met een gemiddelde beoordeling van 4,3 (op een schaal van 5). Lees hier alle reacties van mensen dit laminaat hebben gekocht.

Op de website van Leen Bakker treft u het actuele assortiment laminaatvloeren, met ook alle aanbiedingen.

De bovenstaande aanbiedingen zijn afkomstig uit de huidige folder, die t/m 12 februari geldig is.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van Leen Bakker of één van de vele winkels, waar u vakkundig geholpen wordt bij de keuze voor uw nieuwe laminaat vloerbedekking.