Korting op ondervloeren en plinten laminaat Formido

Deco bouwmarkt Formido geeft nu mooie kortingen van 20% op ondervloeren en plinten voor laminaat.

Ook is er een korting van maar liefst 25% op al het laminaat van Decomode bij Formido.

Bij Formido loopt nu een actie waarbij er een korting van 20 procent is op ondervloeren en plinten (naar keuze).

ONDERVLOEREN LAMINAAT
In het assortiment van Formido zitten verschillende soorten ondervloeren voor laminaat. Zo is er Sencys ondervloer isoboard, dat verkocht wordt voor €22,53 per pak met daarin 7,53 vierkante meter. Van Sencys is er ook de luxere uitvoering in de vorm van Sencys ondervloer Comfort Gold. Deze is 5 mm dik en kost €24,95. Tot slot levert Sencys ook de ondervloer superplus 2-in-1 en de ondervloeren Isotac en Isotac Aquastop. Bekijk alle aanbiedingen op de site van Formido.

Een andere optie is de Quick-Step ondervloerrol, die met een prijs van €67,35 voor een stuk van 15 vierkante meter wordt verkocht bij Formido.

PLINTEN LAMINAAT
Ook is er nu een korting van 20 procent op plinten voor laminaat bij Formido. Het assortiment is zeer ruim met bijvoorbeeld een groot aantal plinten van het merk CanDo.

Zo betaalt u voor de CanDo Flexiplint wit 6,05 euro. Deze handige plinten zijn 240 centimer lang.

Ook verkoopt Formido plinten van Quick-Step tegen zeer scherpe prijzen. Zo heeft u al een QuickStep Plakplint Belmont eiken bruin, eiken wit, licht hout of eiken warm, voor een prijs van €4,99 per vierkante meter. Ook de plinten voor laminaat van Quick-Step hebben een lengte van 240 centimeter.

KORTING OP LAMINAAT DECOMODE
Wie op zoek is naar Decomode laminaat kan daarvoor bij Formido nu een stuk goedkoper terecht. Formido biedt momenteel een korting van 25 procent op al het Decomode laminaat.

Zo betaalt u voor Decomode laminaat Dortmund V2 (7mm dik) nu €11,25 in plaats van de normale verkoopprijs van €14,99. Deze laminaatvloer wordt geleverd met een garantie van 15 jaar en is eenvoudig te leggen dankzij het handige kliksysteem.

Ook goedkoper laminaat van Decomode is nu te koop bij Formido dankzij de kortingsactie. Zo betaalt u voor Laminaat Trend oak Titan nu slechts €7,99 per vierkante meter. Deze vloer heeft een garantie van liefst 20 jaar bij normaal woongebruik en 6 jaar bij kantoorgebruik.

Kijk voor alle aanbiedingen op de site van Formido of bezoek één van de winkels.

Bron: www.formido.nl