Goedkoop laminaat Praxis met lange garantie

Wie op zoek is naar nieuw laminaat kan nu zeker slagen bij Praxis, dat een korting van 25 procent geeft op al het Decomode laminaat geeft, inclusief Decomode Original.

In de nieuwe folder zien we de scherpe aanbieding voor het Decomode Original laminaat van Praxis, dat verkrijgbaar is in 10 verschillende uitvoeringen.

Praxis stunt momenteel met een korting van 25 procent voor al het Decomode laminaat. Decomode original is met een prijs van €9,74 één van de goedkoopste uitvoeringen, waarop u wel een garantie van 15 jaar krijgt.

Ook zijn de wat duurdere varianten van Decomode flink afgeprijsd, waaronder Decomode laminaat emotion (€11,24 per m2) en Decomode laminaat King Size (€18,74 per m2).

Het mooie van het Decomode laminaat King Size is dat het om extra brede planken gaat. De breedte is namelijk 32,7 centimeter, tegen 19,2 centimeter voor standaard laminaat planken. Op het King Size laminaat krijgt u bovendien een garantie van liefst 25 jaar.

LAMINAAT VOOR MINDER DAN 10 EURO
Nog een mooie laminaatvloer waarvoor Praxis nu adverteert is Laminaat Petterson eik en eik natuur, dat nu verkrijgbaar is voor de helft van de prijs!!

Normaal betaalt u voor Petterson laminaat van Praxis €19,99 per vierkante meter, nu is dat de helft, ofwel 9,99 euro per vierkante meter. Dit 8 mm dikke laminaat wordt met een lange garantie van 20 jaar geleverd.

Praxis laminaat Petterson
De scherpe aanbieding voor Laminaat Petterson bij Praxis (bron:folder Praxis_
Een andere scherpe aanbieding is die voor Laminaat Iceland en Laminaat donkerbruin eiken. Hiervoor betaalt u nu slechts 7,99 euro per m2, in plaats van de normale verkoopprijs van €13,99 euro. De garantie op deze twee mooie laminaatvloeren van Praxis is 15 jaar.

Bekijk alle aanbiedingen op de website van Praxis of bezoek één van de bouwmarkten bij u in de buurt.

Bron: Folder Praxis (week 47)