Laminaat Ikea vanaf €4,50 en handige vloerenlegservice

Ikea heeft een ruime collectie laminaat met een prijs vanaf €4,50 per vierkante meter.

Bovendien kunt u gebruik maken van de handige vloerenlegservice indien u zelf geen zin of tijd heeft om uw nieuwe laminaat te leggen.

Het is al lange tijd bekend dat u bij Ikea ook prima terecht kunt voor uw nieuwe laminaatvloer. Het kwaliteitslaminaat van de Zweedse keten heeft niet voor niets een garantie van 10 tot wel 25 jaar, iets wat u niet standaard krijgt bij vergelijkbare goedkopere laminaatvloeren.

SLÄTTEN LAMINAAT IKEA VOOR MINDER DAN VIJF EURO
Wie een nieuwe laminaatvloer bij Ikea koopt kan dat al doen vanaf €4,50 per vierkante meter. Deze (online verkrijgbare) goedkoopste variant heet Slätten en is voorzien van een esdoornpatroon met een dikte van 6mm. De verkoop gaat per pak van omgerekend €13,47 euro.

Slätten laminaat van Ikea kost slechts €4,50 per m2
Ook voor het duurdere Golv laminaat kunt u prima terecht bij Ikea, dat €12,95 voor dit donkerbruine laminaat rekent. Golv laminaat is voorzien van een gelamineerd oppervlak en kan gebruikt worden voor alle ruimtes in huis en voor op kantoor. De dikte is 8 mm.

Indien u bijbehorende onderdelen nodig heeft, zoals gereedschappen of plinten, kunt u die ook prima bij Ikea kopen. Zo kosten de speciale Golv plinten €4,99 per stuk. Deze plinten hebben een lengte van twee meter.

Ook erg populair is de Niva ondervloer voor laminaat van Ikea. Deze kost €2,99 per vierkante meter.

VLOERENLEGSERVICE IKEA
Indien u zelf niet in staat bent om uw nieuwe Ikea laminaat vloer te leggen, of wanneer u er simpelweg geen tijd voor heeft, dan is de vloerenlegservice van Ikea een uitkomst!

Ikea schakelt hiervoor professionele servicepartners in die uw nieuwe vloer vakkundig leggen, inclusief folie, ondervloer en eventueel plinten.

De prijs hiervoor is 49 euro, met daar bovenop 12,50 euro per vierkante meter. Kijk voor de exacte voorwaarden op de website van Ikea, of bezoek één van vestigingen.

Bron: Ikea