Grote korting op laminaat Kwantum

Kwantum geeft momenteel veel korting weg op verschillende soorten laminaat vloerbedekking.

Zo betaalt u voor onder meer Laminaat Hometown 25% minder dan elders.

In zijn laatste reclamefolder heeft Kwantum weer veel mooie aanbiedingen voor laminaat. Zo betaalt u voor het Laminaat Hometown nu €7,50 per vierkante meter, terwijl de prijs elders volgens Kwantum 10 euro is.

Laminaat Hometown Taupe Eiken wordt verkocht met een garantie van 10 jaar en is 7 mm dik. Bovendien is er een 2-zijdige V-groef.

Ook laminaat Homewood wordt nu verkocht met een mooie korting. U betaalt per vierkante meter nu 9 euro in plaats van de 15 euro die u elders volgens Kwantum betaalt per vierkante meter. De garantie is 10 jaar voor dit eveneens 7 mm dikke laminaat, dat net als Hometown Laminaat voorzien is van een 2-zijdige V-groef.

Laminaat Hometown van Kwantum

Wie op zoek is naar wat duurder laminaat kan ook prima terecht bij Kwantum, dat zijn Laminaat Oakwood nu verkoopt voor 13 euro per vierkante meter. Bij de concurrentie betaalt u volgens Kwantum 16 euro. De garantie op het 8 mm dikke laminaat Oakwood is 20 jaar.

Voor wie een kleiner budget heeft is Laminaat Timber Eiken allicht een uitkomst. Voor deze 6 mm dikke laminaat vloer betaalt u bij Kwantum nu €4,35 per vierkante meter. Deze vloer is geschikt voor normaal huishoudelijk gebruik en wordt geleverd met een garantie van 6 jaar.

Bekijk voor alle aanbiedingen de website van Kwantum of bezoek één van de winkels.

De bovengenoemde aanbiedingen zijn afkomstig van de Kwantum folder, en lopen t/m 3 juli 2016.

Bron: Kwantum