Hornbach heeft veel mooie aanbiedingen voor laminaat

Hornbach heeft een aantal mooie aanbiedingen voor laminaat vloeren.

Ook kunt u bij de doe-het-zelf keten terecht voor handige hulpmiddelen voor het zelf leggen van laminaat, zoals een laminaatsnijder.
In de laatste reclamefolder adverteert Hornbach voor verschillende soorten laminaat. Interessant daarbij is dat Hornbach de kwaliteit van het laminaat aangeeft met een steraanduiding. Het aantal sterren varieert van 1 ster voor voldoende kwaliteit tot 6 sterren voor uitstekende kwaliteit.

Die kwaliteit wordt vastgesteld op basis van 4 criteria: Sterkte van de toplaag, vochtwerendheid, gebruiksklasse en garantie.

Het goedkoopste laminaat waarvoor Hornbach nu adverteert is Laminaat 'True Character' dat verkocht wordt voor €7,95 per vierkante meter. De garantie is 10 jaar en deze laminaat vloerbedekking krijgt 4 kwaliteitssterren.

Ook Laminaat 'Curiosity Wood' van Hornbach kan gekocht worden voor minder dan €10 per vierkante meter. Voor €9,95 haalt u dit opvallende laminaat, dat een garantie van 10 jaar heeft en eveneens 4 sterren krijgt, in huis.

Laminaat XXL Grey Oak en Curiosity Wood van Hornbach
In het duurdere segment zijn er onder meer Laminaat 'Sterling eiken' en Laminaat 'XXL Grey oak', die beide 5 kwaliteitssterren krijgen en geleverd worden met een garantie vna 20 jaar. Zowel Sterling eiken als XXL Grey oak zijn voorzien van een dubbele v-voeg.

Ook verkoopt Hornbach handige hulpmiddelen, zoals een laminaatsnijder van het merk Wolfcraft, die u voor €62,80 in huis haalt. Een Bosch decoupeerzaag voor het zagen van laminaat kost €57,95, terwijl u voor €2,95 een handige duimstok van 2 meter aanschaft.

Als ondervloer kunt u bij Hornbach kiezen voor onder meer Parketfelt. Een pak met 15 stuks ondervloer (79x59 cm) kost €15,20. Tot slot verkoopt Hornbach ook verschillende soorten plinten voor laminaat. De Robuustplinten van Hornbach zijn in 40 dessins verkrijgbaar en kosten €6,35 per stuk (240x6,5 cm).

Wie zijn nieuwe laminaatvloer niet zelf wil leggen kan bij Hornbach terecht voor de speciale montageservice.

Kijk voor alle voorwaarden en aanbiedingen op de site van Hornbach of bezoek één van de winkels.

Bron: Hornbach folder week 41 (prijzen gelden tot minimaal 1 november 2015)