Veel korting op laminaat bij Praxis

Praxis heeft momenteel weer een aantal mooie aanbiedingen lopen voor veel verschillende soorten laminaat.

Zo is er nu 25% korting op al het Decomode en Quick-Step laminaat.

De grootste aanbieding is er echter voor het Laminaat light grey oak, caramel eiken en modern eiken grijs van Praxis, dat verkocht wordt voor €7,49 in plaats van €13,99 per vierkante meter. De garantie op deze vloeren is 15 jaar. De dikte is 7 mm met een v-groef aan de lange zijden.

DECOMODE LAMINAAT
Zoals aangekondigd zijn er vooral veel aanbiedingen op het bekende laminaat van Decomode en Quick-Step.

Zo betaalt u voor Decomode laminaat original nu €8,24 per m2 in plaats van €10,99. De garantie op deze vloer is 15 jaar.

Ook Decomode laminaat pure en laminaat emotion zijn sterk afgeprijsd en kosten nu respectievelijk €13,49 en €10,49 per vierkante meter. Op laminaat pure zit bovendien 25 jaar garantie.

QUICK-STEP LAMINAAT
Voor Quick-Step laminaat is het nu ook gunstig om naar Praxis te gaan. Quick-Step laminaat preciosa kost nu tijdelijk €11,24 per vierkante meter (normaal €14,99). De garantie is 20 jaar en het laminaat is 7 mm dik.

Ook het duurdere laminaat Illustra en Calando van Quick-Step is in de aanbieding met prijzen van respectievelijk €14,99 en €16,49 per vierkante meter. Op Quick-Step Illustra zit 25 jaar garantie, terwijl u op het iets duurdere Calando laminaat 20 jaar garantie krijgt.

Quick-Step laminaat Calando is wel in meer verschillende uitvoeringen verkrijgbaar (in totaal zijn er 7 dessins).

Voor het het laminaat, vinyl en houten vloeren is er sprake van gratis thuisbezorging indien u in het bezit bent van een MijnPraxis pas.

Kijk voor meer informatie op de site van Praxis of bezoek één van de winkels.

Bron: Praxis (folder #35 geldig t/m 30 augustus).