Decomode en Quick-Step laminaat met flinke korting bij Praxis

Praxis heeft momenteel veel aanbiedingen voor laminaat, met onder meer 25% korting voor alles van Quick-Step.

Ook wordt laminaat gratis thuisbezorgd indien er gebruik wordt gemaakt van MijnPraxis.

Wie laminaat, vinyl of houten vloeren koopt via MijnPraxis krijgt deze gratis thuisbezorgd. Bovendien krijg je met de MijnPraxis pas t/m 30 augustus een korting van 20% op het hele assortiment van Praxis (bekijk hier de voorwaarden).

KORTING LAMINAAT QUICK-STEP EN DECOMODE
Voor laminaat heeft Praxis deze week weer veel mooie aanbiedingen, met onder meer 25% korting op al het laminaat van Decomode en Quick-Step.

Voor Decomode betekent dat onder meer een stevige korting voor de vloeren Original, King Size en Medium. Zo koopt u Decomode laminaat king size (extra brede planken) nu voor €18,74 per vierkante meter in plaats van €24,99.

Decomode king size is verkrijgbaar in 4 verschillende dessins met een v-groef aan de lange zijden. De dikte is 8 mm en de garantie is 25 jaar.

LAMINAAT VOOR HELFT VAN DE PRIJS
Behalve de vloeren van Decomode en Quick-Step is er ook korting voor veel andere merken laminaat bij Praxis.

Zo koopt u laminaat grey oak, eiken modern grijs of caramel eiken nu voor €6,99 per vierkante meter, ofwel de helft van de normale prijs van €13,99.

Deze drie vloeren (dikte 7 mm) beschikken over een v-groef aan de lange zijden en worden verkocht met een garantie van 15 jaar.

Kijk voor meer aanbiedingen op de site van Praxis of bezoek één van de winkels.

Bron: Folder Praxis nr. 30 (geldig t/m zondag 26 juli 2015)