Kwaliteitslaminaat te koop bij Hornbach

Hornbach verkoopt laminaat van gecontroleerde kwaliteit en heeft een elke vestiging een groot assortiment laminaat op voorraad liggen.

Laminaat Rustical Oak krijgt de maximale zes kwaliteitssterren en wordt voor €22,95 per vierkante meter verkocht met een garantie van 20 jaar.

In de laatste huis-aan-huis folder voor augustus adverteert Hornbach voor zijn laminaatvloeren, die allemaal voorzien zijn van een eigen kwaliteitszegel.

De kwaliteit van het laminaat wordt aangegeven met sterren, waarbij 1 ster voor 'voldoende' staat en 6 sterren garant staan voor een 'uitstekende' kwaliteit. Het gaat daarbij om de sterkte van de toplaag, vochtwerendheid, gebruiksklasse en garantie.

Laminaat Rustical Oak krijgt de maximale 6 sterren en kost nu €22,95 per vierkante meter. Dit laminaat is 12 mm dik en beschikt over een 4 zijden v-groef. Rustical Oak is volgens Hornbach nauwelijks van echt hout te onderscheiden. U krijgt een garantie van 20 jaar bij de aanschaf van deze laminaatvloer.

Ook adverteert Hornbach voor verschillende soorten laminaat van Skandor, zoals laminaat Ivory Ash en  Pearl Ash.. De prijs voor dit laminaat is €13,16 per vierkante meter. Ook verkoopt Hornbach het goedkopere Toscana Flair van Scandor, met een prijs van €12,15 per vierkante meter. De garantie op laminaat van Skandor, dat vijf sterren krijgt, is 10 jaar.

Uiteraard is er ook goedkoper laminaat verkrijgbaar, zoals laminaat zand eiken, dat wordt verkocht voor €4,89 per vierkante meter.

Bekijk voor meer informatie de laatste folder van Hornbach of bezoek één van de winkels. Ook kunt u eea nalezen op de website van Hornbach.

Bron: Folder Hornbach (augustus 2014)