Praxis laminaat legservice voor €9,50 per vierkante meter

laminaat legservice van praxis
Praxis biedt klanten een praktische oplossing met zijn laminaat legservice.

Voor een bedrag van €9,50 per vierkante meter wordt uw nieuwe vloer gelijk gelegd, inclusief ondervloer en plinten.

Indien u uw nieuwe laminaat bij Praxis heeft gekocht kunt u dat eenvoudig laten leggen door vakmensen.

Via internet kunt u de opdracht aanmelden, waarna er binnen twee dagen contact met u wordt opgenomen. Na het bespreken van de benodigde werkzaamheden ontvangt u een offerte en maakt u een afspraak.

Belangrijk is wel dat u zelf alle materialen heeft aangeschaft (bij Praxis), dus behalve het laminaat ook de ondervloer en de plinten. Uiteraard neemt de vakman gereedschappen mee om het laminaat te leggen. Een laminaat ondervloer verschilt in prijs, maar reken op enkele euro's extra per vierkante meter.


Per vierkante meter kost het leggen van laminaat door een vakman, inclusief plakplinten en de ondervloer, u €9,50 per vierkante meter. Voor het zetten van hoge plinten wordt €4,50 per meter extra gerekend.

Kijk voor alle voorwaarden en het aanvraagformulier voor de laminaat legservice op de website van Praxis.

Een laminaatvloer kunt u prima zelf leggen en de meeste doe-het-zelf ketens hebben ook een ruim assortiment van gereedschappen om zelf laminaat te leggen, zoals laminaatsnijders, plintenknippers, tussenzetstukjes etc. Een laminaatvloer kunt u zelf prima knippen of op maat snijden met een decoupeerzaag. Ook is een goede ondervloer zeer belangrijk voor laminaat. Denk onder meer aan de Sencys ondervloeren van Praxis. Voor wie daar geen zin in heeft is er natuurlijk ook een gratis leggen service bij veel aanbieders, waarbij er vaak wel een minimale hoeveelheid gekocht moet worden of er een qua prijs wat duurder laminaat aangeschaft moet worden.