Veel korting op laminaat bij Gamma

Gamma geeft momenteel stevige kortingen op veel vloerbedekkingsmaterialen, waaronder laminaat.

Inclusief keuzekorting kan het voordeel oplopen tot wel 30% op verschillende soorten laminaatvloeren.
Zo is er nu een korting van in totaal 25% op het LifeTime25-laminaat, dat verkrijgbaar is in zes verschillende houtdecors.

Deze laminaatvloer is voorzien van een v-groef en geluidsreducerende onderlaag die extra slijtvast is. De fabrieksgarantie is dan ook maar liefst 25 jaar.

U betaal nu €22,46 per vierkante meter voor dit toplaminaat van Gamma.

MEER LAMINAAT MET FLINKE KORTING
Voor andere soorten laminaatvloerbedekking geldt er een korting van 30%.

Zo kost Gamma laminaat Allure nu 10,49 euro per vierkante meter, in plaats van de normale prijs van 14,99 per m2. De garantie is hier 15 jaar en er zijn 12 verschillende uitvoeringen. Dezelfde vloer met v-groef kost u 17,50 euro per m2, met een garantie van 20 jaar.

Gamma laminaat Ambiance kost nu €8,38 in plaats van €11,99. Er zijn vier uitvoeringen met 7 jaar garantie.

Laminaat Ambiance met v-groef kost u nu 13,29 per m2 na verrekening van alle kortingen. De garantie is 10 jaar en er zijn vier verschillende uitvoeringen.

Het goedkoopste laminaat waarmee Gamma adverteert is Laminaat 6 mm, dat nu slechts €4,49 kost per vierkante meter. De uitvoering is eikendecor en de fabrieksgarantie is 5 jaar. Kijk hier voor meer goedkoop laminaat.

Om gebruik te kunnen maken van alle bovengenoemde aanbiedingen dient u de kortingsbon achterin de folder van Gamma uit te knippen.

Bron: Folder Gamma #46 (geldig t/m 23 november)