Mega aanbiedingen laminaat bij Leen Bakker

Leen Bakker geeft flinke kortingen op onder meer laminaatvloeren.

Tijdens de Mega Korting Weken koopt u kwaliteitslaminaat met een lange garantie voor minder dan €10.
Momenteel kunt u bij Leen Bakker terecht voor veel korting op laminaat vloerbedekking.

Voor liefst vijf verschillende soorten laminaat met een garantie van minstens 15 jaar betaalt u nu een flink stuk minder.

Allereerst is er clicklaminaatparket E-Motion, dat nu verkocht wordt voor €9,99 per vierkante meter in plaats van €11,99. De garantie is hier 15 jaar.

Hetzelfde geldt voor Clicklaminaatparket Luxline, dat eveneens geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik en bovendien ook voor normaal projectgebruik. Per vierkante meter betaalt u €11,99 in plaats van de normale prijs van €15,99.

Ook is er 15 jaar garantie op Clicklaminaatparket Athene van Leen Bakker, dat nu verkocht wordt voor slechts €7,99 in plaats van de normale prijs van €9,99.

Clicklaminaatparket Luxfloor, dat geschikt is voor zowel intensief huishoudelijk gebruik als normaal projectgebruik, kost nu €10,99 per vierkante meter in plaats van €13,99. De garantie is 15 jaar.

Tot slot adverteert Leen Bakker momenteel voor het mooie Clicklaminaat Maxiclip, dat de optiek en het karakter heeft van een echte tegelvloer. Deze laminaatvloer is geschikt voor intensief huishoudelijk en normaal projectgebruik. Per vierkante meter betaalt u €15,99 in plaats van €19,99.

De garantie op Clicklaminaat Maxiclip van Leen Bakker is zelfs 25 jaar. Op de foto linksboven dit artikel staat maxiclip laminaat afgebeeld.

Bekijk voor alle aanbiedingen de site van Leen Bakker of bezoek één van de winkels.

Bron: Folder Leen Bakker (geldig t/m 1 december).