Veel laminaat aanbiedingen bij Praxis (oa Sencys)

Praxis geeft stevige kortingen op veel laminaatvloeren die op kunnen lopen tot 50%.

Bovenop de reguliere korting geldt nu tijdelijk een extra korting van 10% met de zomerkluspas.

In ieder geval tot en met zondag 12 augustus geeft Praxis 10% extra korting op alle aankopen met de zomerklusplas. Dat geldt dus ook voor laminaat, waarop al stevige kortingen worden gegeven.

Daarmee kan de korting oplopen tot zelfs 50% op restanten laminaat. Elke vestiging van Praxis heeft een eigen aanbod van laminaat restanten, die gewoon keurig per pak verkocht worden.

SENCYS LAMINAAT
Met name voor Sencys laminaat gelden nu flinke kortingen, waardoor u nu al voor iets meer dan 8 euro per vierkante meter dit laminaat van Praxis met een garantie van minstens 15 jaar kunt kopen.

Zo kost Sencys laminaat Original nu inclusief alle kortingen (dus ook de extra kluspaskorting van 10%)  €8,09 per vierkante meter in plaats van de normale prijs van €9,99. De garantie is 15 jaar en sencys original is er in zes verschillende uitvoeringen.

Voor de duurste variant van Sencys, laminaat Large, loopt de korting nu op tot 5 euro per vierkante meter. Laminaat Large is er in 3 dessins met v-groef met een garantie van zelfs 25 jaar. Per vierkante meter betaalt u nu tijdelijk €20,24 in plaats van €24,99.

Daar tussenin zitten nog Sencys laminaat Emotion (15 jaar garantie) en het duurdere laminaat Naturel, waarop eveneens een garantie van 25 jaar wordt gegeven. Laminaat Emotion wordt verkocht voorr €9,89 in plaats van €13,49 terwijl Laminaat Naturel nu €18,99 kost in plaats van €22,99.

ONDERVLOEREN LAMINAAT
De kortingsactie geldt natuurlijk ook voor ondervloeren voor laminaat. Sencys ondervloerplaten isoboard kosten nu omgerekend 2,21 euro per vierkante meter. De dikte is 7 mm.

Sencys ondervloeren isotac easy click worden nu verkocht voor 2,87 euro per vierkante meter. De dikte is 5 mm en de verkoop gaat per pak met daarin 5 vierkante meter.

De Sencys 2-in-1 ondervloer, die bestaat uit een vochtscherm en ondervloer in één, kost nu omgerekend per vierkante meter 2,69 euro. De verkoop gaat per rol van 10 meter.

Tot slot is er nog de ondervloer goud van Sencys, die geschikt is voor alle soorten laminaat en parket. Per vierkante meter betaalt u €4,22.

Kijk voor alle aanbiedingen op de site van Praxis of bezoek één van de winkels.

Bron: Praxis (folder #31)