Gamma geeft 25% korting op laminaat

Gamma geeft momenteel 25% korting op het eigen merk laminaat.

Ook is het laminaat van Jan des Bouvrie tijdelijk stevig afgeprijsd.

De komende weken heeft Gamma mooie aanbiedingen voor veel laminaat, waaronder al het eigen Gamma laminaat.

Het eigen merk laminaat wordt nu verkocht met 25% korting. Dit laminaat heeft een natuurgetrouw decor dat bijna niet meer van echt hout te onderscheiden is. In totaal worden er 24 verschillende decors verkocht met een garantie die varieert van 7 tot wel 20 jaar.

Eén van de goedkoopste laminaatvloeren van Gamma kost nu tijdelijk 8,99 euro per vierkante meter. Dit laminaat is voorzien van een v-groef en wordt verkocht in de varianten grijs of warm eiken decor. De fabrieksgarantie is 15 jaar en de normale verkoopprijs is 15,99 euro per m2.

JAN DES BOUVRIE LAMINAAT
Ook geeft Gamma nu 25% korting op het laminaat van Jan des Bouvrie. Deze laminaatvloer, met een fabrieksgarantie van 15 jaar, is er in vijf verschillende houtdecors.

Jan des Bouvrie-laminaat zonder v-groef kost momenteel 13,49 euro per m2, in plaats van 17,99 euro.

Tot slot heeft Gamma een aanbieding lopen voor 6 mm laminaat, dat voor slechts 3,99 euro per vierkante meter wordt verkocht. De garantie hierop is 5 jaar.

Kijk voor meer informatie in de huis-aan-huis folder of bezoek de site of één van de Gamma winkels. Gamma bezorgt laminaat in veel gevallen ook gratis thuis.

Bron: Gamma (aanbiedingen t/m zondag 24 juni)