Laminaat Leen Bakker met korting tot 60 procent

Leen Bakker geeft deze maand kortingen tot 60% op veel verschillende soorten vloerbedekking, waaronder laminaat.

Zo is er al laminaat met een garantie van 15 jaar voor €7,99 per vierkante meter.

Slechts enkele weken gelden er flinke kortingen die kunnen oplopen tot liefst 60 procent bij Leen Bakker.

Behalve viny en tapijt is er ook veel korting voor verschillende soorten laminaat vloerbedekking, waaronder drie soorten laminaat met een garantie van 15 jaar.

Het goedkoopste laminaat is clicklaminaat Euroclick of Twinclick dat nu tijdelijk verkocht wordt voor €4,99 per vierkante meter in plaats van de normale verkoopprijs van €5,99. De garantie is hier 7 jaar.

VIJFTIEN JAAR GARANTIE OP LAMINAAT
Ruim het dubbele aantal jaren garantie krijgt u op drie andere soorten laminaat bij Leen Bakker.

Zo is er 15 jaar garantie voor clicklaminaatparket Athene, een 7 mm dik laminaat voorzien van een v-groef. Tijdelijk betaalt u hiervoor 7,99 euro in plaats van 9,99 euro per vierkante meter.

laminaat Luxfloor van Leen Bakker
Ook sterk afgeprijsd en 15 jaar garantie is er voor Luxfloor laminaat en Luxline laminaat. Luxfloor laminaat van Leen Bakker is 8 mm dik en kost nu 9,99 euro in plaats van 12,99 euro.

Het duurste laminaat waarmee geadverteerd wordt is op dit moment clicklaminaatparket Luxline, dat 8 mm dik is en is voorzien van een v-groef. Per vierkante meter betaalt u nu €10,99 in plaats van 14,99.

De bovengenoemde aanbiedingen gelden t/m 28 april. Kijk voor meer informatie op de site van Leen Bakker of bezoek één van de winkels.

Bron: Leen Bakker.