5 dagen geen BTW op laminaat bij Praxis

Praxis heeft de komende dagen een aantal interessante aanbiedingen waarvoor geen BTW betaalt hoeft te worden.

Zo zijn er bijvoorbeeld stevige kortingen op laminaat van Sencys en Quick-Step.

Van 26 april t/m 30 april rekent Praxis vijf dagen lang geen BTW op alle aankopen.

Voor verschillende laminaatvloeren levert dat flinke kortingen op. Er is al laminaat vanaf €4,49 per vierkante meter.

Het grootste voordeel wordt gegeven op laminaat van Sencys en Quick-Step.

Zo is er bijvoorbeeld Quick-Step laminaat Eligna voor 20,99 euro per vierkante meter in plaats van de normale verkoopprijs van €24,99. Deze laminaatvloer is er in 7 verschillende uitvoeringen met extra krasbestendige toplaag. De garantie is liefst 25 jaar.

Ook is veel Sencys laminaat tijdelijk stevig afgeprijsd. Eén van de goedkoopste Sencys laminaatvloeren is laminaat Emotion. Hiervoor betaalt u nu 9,99 euro per vierkante meter in plaats van 11,99 euro. Deze laminaatvloer beschikt over een v-groef en heeft een garantie van 15 jaar.

Het duurdere Sencys laminaat Living van Praxis kost nu tijdelijk €13,01 in plaats van €15,49 per vierkante meter. De garantie is zelfs 25 jaar.

Tot slot adverteert Praxis momenteel ook met een mooie aanbieding voor Sencys laminaat Natural. Deze laminaatvloer is verkrijgbaar in 10 varianten met v-groef en voelbare houtstructuur. De garantie is ook 25 jaar. In plaats van de normale verkoopprijs van 22,99 euro betaalt u nu 19,31 euro per m2.

Voor wie op zoek is naar laminaat in de vorm van tegels is er nog laminaat Sencys Tile. Deze vloer is er in 3 verschillende uitvoeringen met v-groef rondom. De garantie is 25 jaar en per vierkante meter betaalt u nu 20,99 euro in plaats van de normale prijs van €24,99.

Kijk voor meer informatie op de site van Praxis of bezoek één van de winkels.

Bron: Folder Praxis (#17)