Quick-Step laminaat bij Praxis

Praxis verkoopt onder meer het kwalitatief hoogstaande laminaat van Quick-Step.

Momenteel wordt geadverteerd voor de varianten Quick-Step Rondino en Moderato.


Al jaren verkoopt Praxis verschillende soorten kwaliteitslaminaat, waaronder de merken Sencys en Quick-Step. Vooral in de grote megastores is de keuze ruim met zelfs een speciale vloerenafdeling.

Op dit moment heeft Praxis onder meer scherpe aanbiedingen voor Quick-Step laminaatvloeren. In de laatste huis-aan-huis folder adverteert de doe-het-zelf keten voor de varianten Rondino en Moderato, die met een flinke korting worden verkocht.

Quick-Step laminaat Rondino wordt verkocht voor een prijs van €15,49 per vierkante meter, vergeleken met een normale verkoopprijs van €17,99. Rondino is er in vier verschillende varianten die geschikt zijn voor in het hele huis. De garantie op dit laminaat van Quick-Step is liefst 20 jaar.

Ook is Quick-Step Moderato in de aanbieding bij Praxis. Dit laminaat is er in 10 verschillende soorten die allemaal zijn voorzien van een impressievoeg. De garantie is ook hier 20 jaar en een vierkante meter kost omgerekend €17,49, tegen een normale prijs van €20,99.

Ook adverteert Praxis deze week met verschillende soorten Sencys laminaat, waaronder Sencys laminaat Emotion, dat nu 10 euro per vierkante meter kost. Het goedkoopste Sencys laminaat Original kost nu €7,99 per m2.

Kijk voor meer informatie op de site van Praxis of bezoek één van de vestigingen bij u in de buurt.

Bron: Praxis folder