Gratis ondervloer bij laminaat Roobol

Roobol geeft momenteel een gratis ondervloer mee bij de aanschaf van een aantal laminaatvloeren.

Er is al laminaat vanaf €7,95 per vierkante meter. De gratis ondervloer actie geldt onder meer voor laminaat van Berry Floor.

Roobol geeft tijdelijk een gratis ondervloer bij de aanschaf van een aantal laminaatvloeren. De actie, die loopt tot 10 maart 2012 geldt onder meer voor het laminaat van Berry Floor.

Het goedkoopste laminaat waarvoor Roobol met de gratis ondervloer aanbieding adverteert is Laminaat Mezzo 2-voeg.

Deze laminaatvloerbedekking is aan twee kanten voorzien van een v-groef met houtstructuur en wordt verkocht in vijf verschillende kleuren. De dikte is 8 mm en de garantie bedraagt 15 jaar. Inclusief ondervloer betaalt u nu tijdelijk €18,95 per vierkante meter in plaats van €28,70 per m2.

Ook krijgt u een gratis ondervloer bij de laminaatvloeren van Berry Floor. Voor laminaat BerryAlloc Naturals betaalt u nu €24,95 per vierkante meter. Dit laminaat is voorzien van een v-groef en matglanzende finish. In totaal zijn er liefst 20 schitterende houtkleuren met een garantie van 20 jaar.

Hetzelfde geldt voor BerryAlloc Grandiose/Elegance. Deze trendy nieuwe laminaatvloer bestaat uit extra lange delen die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Voor Grandioso van BerryAlloc betaalt u nu tijdelijk €29,95 per vierkante meter, inclusief ondervloer.

BerryAlloc Elegance kost momenteel €32,95 per m2, inclusief ondervloer.

Ook zijn er mooie aanbiedingen zonder gratis ondervloer. Zo betaalt u nu tijdelijk €7,95 per vierkante meter voor laminaat Home Classic, waarop Roobol een garantie van 8 jaar geeft. Deze kwaliteitsvloer is verkrijgbaar in drie uitvoeringen en kost normaal gesproken €13,95 per m2.

Hetzelfde geldt voor laminaat Larvik dat flink is afgeprijsd. Nu betaalt u €14,95 per vierkante meter in plaats van de normale verkoopprijs bij Roobol van €19,95. Larvik laminaat is verkrijgbaar in de kleuren wit en antraciet.

Kijk voor meer informatie in de folder van Roobol of bezoek de website.

Bron: Roobol folder (t/m 10 maart)