Topmerken laminaat bij Praxis

Praxis verkoopt een aantal top laminaatmerken zoals Quick-Step.

Veel laminaat en houten vloeren worden nu met een keuzekorting van 15% verkocht.

Momenteel heeft Praxis een aantal mooie aanbiedingen voor toplaminaat.

Tegen inlevering van een keuzekorting bon (in folder of via website) krijgt u nu een korting van 15% op de hele collectie laminaat en houten vloeren.

QUICK STEP LAMINAAT
Deze korting geldt ook voor het topmerk Quick-Step. Tegen inlevering van de kortingsbon betaalt u nu €14,87 per vierkante meter voor Quick-Step Rondino, in plaats van €17,49.  Rondino is er in vier verschillende uitvoeringen met een garantie van 20 jaar.

Ook Quick-Step Moderato is flink afgeprijsd. Deze laminaat vloerbedekking van het Amerikaanse bedrijf is er in 10 verschillende uitvoeringen, allemaal voorzien van een impressievoeg. De garantie is eveneens 20 jaar en een vierkante meter kost, na verrekening van de 15% korting, nu €16,99 in plaats van €19,99.

SENCYS LAMINAAT
Ook voor twee nieuwe soorten laminaat van Sencys geldt de korting van 15%. Praxis verkoopt nu de nieuwe Sencys vloer laminaat Living voor €13,17. Dit laminaat heeft een garantie van 25 jaar en is verkrijgbaar in 4 verschillende dessins.

Ook het nieuwe Sencys laminaat Naturel is nu in de aanbieding. Per vierkante meter betaalt u €19,54 na de korting. De garantie is hier ook 25 jaar en laminaat Naturel is er in 10 verschillende uitvoeringen.

Tot slot is er ook het nieuwe Sencys laminaat Emotion, dat nu erg aantrekkelijk geprijsd is met een vierkante meter voor €11,47, na aftrek van de korting van 15%. Laminaat Emotion van Sencys is er in 6 verschillende dessins met een garantie van 15 jaar.

Het goedkoopste laminaat van Sencys bij Praxis is Sencys laminaat Original dat nu met korting verkocht wordt voor €8,49. De garantie is hier nog steeds een mooie 15 jaar.

Kijk voor meer informatie over de laatste aanbiedingen op de site van Praxis.

Bron: folder Praxis (t/m 5 februari 2012)