Duurzame laminaatvloeren met FSC keurmerk Gamma

Gamma geeft momenteel korting op veel laminaat, waarvan veel voorzien is van het FSC-keurmerk.

Daarbij geeft Gamma een lange garantie tot wel 25 jaar op veel soorten laminaat vloerbedekking.

Milieubewustzijn en verantwoord klussen wordt steeds populairder bij veel bedrijven en particulieren. Gamma speelt hier op in met een FSC-keurmerk voor zijn laminaat vloeren.

Momenteel heeft Gamma een aantal acties lopen voor verschillende duurzame laminaatvloeren met een FSC-keurmerk.

Dat geldt onder meer voor de Jan des Bouvrie laminaatvloeren, die verkrijgbaar zijn in 5 verschillende houtdecors met een fabrieksgarantie van 15 jaar. Voor laminaat met v-groef betaalt u nu €14,99 per vierkante meter, in plaats van €17,99.

Jan des Bouvrie-laminaat met v-groef wordt verkocht voor 24,99 euro per vierkante meter.

Ook het LifeTime25-laminaat is voorzien van een FSC-keurmerk. Deze laminaatvloerbedekking van Gamma is verkrijgbaar in 6 verschillende houtdecors, met v-groef en geluidsreducerende onderlaag. Deze laminaatvloer is snel en gemakkelijk te leggen en de garantie is liefst 25 jaar. Per vierkante meter betaalt u nu tijdelijk €24,99 in plaats van de normale prijs van €29,95.

Binnen het goedkopere segment is er Gamma laminaat met v-groef Style, dat verkrijgbaar is in vier houtdecors. Dit laminaat, met een garantie van 10 jaar, kost tijdelijk €13,29 per vierkante meter.

Hetzelfde laminaat in de uitvoering Kalk, eveneens verkrijgbaar in 4 houtdecors, kost nu 16,79 euro per vierkante meter. De garantie is twee keer zo lang: 20 jaar.

Voor het Style laminaat van Gamma geldt dat u alleen met de Gamma Voordeelpas een korting krijgt van 30%. Bekijk hier het actuele aanbod op de site van Gamma.

Bron: Gamma folder (t/m 5 februari)