Veel laminaat afgeprijsd bij Roobol

Roobol biedt momenteel veel verschillende soorten laminaat met flinke korting aan.

Berry Floor laminaat is én flink in prijs verlaagd én wordt gratis gelegd.

Deze week heeft Roobol interessante aanbiedingen voor veel verschillende soorten laminaat van topmerken zoals Berryfloor.

Zo wordt Berryfloor Maison nu gratis gelegd en is er sprake van een flinke prijsverlaging. Per vierkante meter betaalt u nu tijdelijk (t/m 24 december) €22,95 in plaats van de normale prijs (inclusief leggen) van €39,45.

Dat laatste bedrag is gebaseerd op een verkoopprijs van €27,95 per m2 en een legloon van €11,50 per vierkante meter. Dit complete pakket wordt nu aangeboden voor €22,95 per vierkante meter.

Berryfloor Maison is een laminaatvloer met een uitstraling van een echte parketvloer en is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. De garantie bedraagt 20 jaar.

Ook is er een flinke korting op de collectietopper Laminaat Castle XL, dat nu voor €27,95 de deur uit gaat, in plaats van €33,95. Laminaat Castle XL van Roobol is voorzien van een v-groef aan twee kanten en heeft een dikte van 8 mm. De extra brede laminaatplanken zijn verkrijgbaar in vijf matglanzend eiken kleuren.

De garantie op Castle XL laminaat is 15 jaar. Ook dit laminaat wordt gratis gelegd.

Laminaat Mobassa wordt eveneens gratis gelegd en is nu afgeprijsd tot €29,95 per vierkante meter. Normaal betaalt u voor dit laminaat, dat te koop is in drie authentieke kleuren, €36,95 per m2.

Hetzelfde geldt voor Laminaat Forest Loc van Roobol, dat gratis gelegd wordt en scherp afgeprijsd is. Per vierkante meter betaalt u tijdelijk €19,95 in plaats van €24,95. Forest Loc laminaat heeft een mooie houtstructuur en een echte v-groef. Er zijn vier verschillende uitvoeringen en de garantie bedraagt 10 jaar.

Ook voor het goedkopere laminaatsegment is er deze week een aanbieding: Aktielaminaat interclick, waarvoor geldt OP=OP, wordt nu verkocht voor €9,95 (normaal €18,95).

Deze laminaatvloerbedekking van Roobol is er in vier verschillende uitvoeringen met een garantie van 10 jaar.

Vraag in de winkel naar meer informatie of kijk op de website van Roobol (.com).

Bron: Roobol folder week 50 (geldig t/m 24 december)