Twintig procent keuzekorting op laminaat Gamma

Wie op zoek is naar een nieuwe laminaatvloer zou er verstandig aan doen om deze week ook even de Gamma te bezoeken.  Op veel laminaat wordt namelijk een keuzekorting van 20% gegeven.
De korting van 20% geldt onder meer voor Gamma laminaat Style, Style kalk, Style tegel, LifeTime lamelparket, Jan des Bouvrie laminaat en CanDo massief eiken vloerdelen.

Om in aanmerking te komen voor een korting van 40% (jubileumkorting) op sommige producten, waaronder laminaat Deco van Gamma, dient u in het bezit te zijn van de Gamma voordeelpas.

Voor de overige producten geldt de 'gewone' keuzekorting, waarvan gebruik gemaakt kan worden door de keuzekortingsbonnen in de huis-aan-huis folder van Gamma mee te nemen naar de winkel.

Dankzij deze 20% korting betaalt u nu tijdelijk €13,49 per vierkante meter voor Gamma laminaat Style, dat normaal gesproken €16,87 per m2 kost. De garantie op deze laminaatvloerbedekking, die verkrijgbaar is in vier houtdecors, is 10 jaar.

Ook is er een kalk uitvoering van Gamma laminaat Style. Deze wordt nu verkocht voor €17,99 per m2. De garantie is hier zelfs 20 jaar.

Gamma laminaat Style tegel  kost tijdelijk €18,74 tegen een normale verkoopprijs van €23,43. Deze laminaatvloer heeft een donker leistenen decor met v-groef en een fabrieksgarantie van 20 jaar.

LifeTime lamelparket kost nu €25,56 per m2, tegen de normale prijs van €31,95. Het gaat hier om een echt houten parket, met v-groef verkrijgbaar in de decors Barley en Corn.

Ook het bekende Jan des Bouvrie laminaat van Gamma is nu in de aanbieding en kost €14,39 per m2 (normaal €17,99). Dit laminaat is er in 3 uitvoeringen: wit, naturel of antraciet. De fabrieksgarantie bedraagt 15 jaar.

Tot slot zijn er ook het CanDo massief eiken vloerdelen van Gamma, verkrijgbaar in twee uitvoeringen: naturel of whitewash geolied. Deze vloerdelen zijn rondom voorzien van mes en groef en zijn 15 mm dik. Met 20% keuzekorting betaalt u nu €28,79 per vierkante meter, in plaats van €44,99.

Wie op zoek is naar goedkoper laminaat kan ook goed terecht bij Gamma. Onder meer Gamma laminaat Basic en laminaat Deco zijn nu te koop voor minder dan €10 per vierkante meter. Kijk voor meer informatie op de website van Gamma of op www.goedkooplaminaatvloer.nl.

De bovenstaande aanbiedingen van Gamma gelden van maandag 12 t/m woensdag 21 december 2011.

Bron: Gamma folder