Roobol heeft laminaat jubileumacties

Roobol bestaat 65 jaar en viert dat met veel korting op onder meer laminaat. Zo is er een superstunt voor Berryfloor laminaat, dat gratis gelegd wordt.

In verband met het 65-jarige jubileum heeft Roobol nu stevige kortingen, bovenop de korting in verband met de huidige aktieweken voor laminaat.

In de laatste folder adverteert Roobol met Berryfloor Maison laminaat als superstunt. Deze laminaat vloerbedekking is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en wordt nu tijdelijk gratis gelegd voor in totaal €22,95 per vierkante meter. Normaal gesproken kost dat €27,95 per vierkante meter.

Bij veel laminaatvloeren geeft Roobol nu tijdelijk gratis een ondervloer weg. Dat geldt onder meer voor Laminaat Excellent, Laminaat Castello, Laminaat Mezzo, Laminaat Mombassa, Laminaat Variant-4, Laminaat Forest Loc en Laminaat Super Naturel Chrome.

Laminaat Excellent is het goedkoopste laminaat waarmee Roobol in zijn laatste folder reclame maakt. Nu betaalt u per vierkante meter €12,95 in plaats van €31,70. Dit laminaat is voorzien van v-groef en houtstructuur en is verkrijgbaar in drie eiken kleuren. Ook hier is de ondervloer tijdelijk gratis.

Ook laminaat Castello (€16,95 per m2), laminaat Mezzo 2-voeg (€18,95), laminaat Super Naturel Chrome (€23,95), laminaat Mombassa (€29,95), laminaat Forest Loc (€19,95) en laminaat Variant-4 (€24,95). Al deze vloeren worden tijdelijk gratis gelegd door Roobol, mits er uiteraard aan een aantal actievoorwaarden wordt voldaan.

Op het meeste laminaat van Roobol zit vaak een lange garantie van minstens 10 jaar. Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden en aanbiedingen of kijk op de website van Roobol.

Bron: Roobol folder week 44 (t/m 19 november 2011)