35% korting op laminaat Gamma

Gamma heeft de komende week weer flink wat mooie aanbiedingen voor verschillende soorten laminaat.

Op Gamma laminaat Style wordt momenteel een korting van 35% gegeven. Er is al laminaat voor een prijs van €3,99 per vierkante meter.

Gamma bestaat 40 jaar en dat wordt gevierd met een aantal mooie aanbiedingen voor verschillende soorten laminaat vloerbedekking.

Van 14 t/m zondag 27 november is er sprake van grote kortingen van minstens 20% op veel laminaat.

GAMMA STYLE LAMINAAT
De meeste korting van 35% wordt gegeven op het eigen Gamma Style laminaat, dat verkrijgbaar is in 4 houtdecors: wit eiken, kalk grenen, rustiek eiken en oud eiken. Dit laminaat is voorzien van een v-groef en de fabrieksgarantie is een mooie 10 jaar. Per vierkante meter betaalt u nu €11,69 in plaats van €17,99.

Ook Gamma Style Kalk wordt verkocht met een stevige korting van 25%. Per vierkante meter betaalt u daardoor nu €17,99 in plaats van €23,99 per vierkante meter. Ook Style Kalk laminaat is verkrijgbaar in 4 houtdecors met v-groef en gekalkte houtstructuur. De fabrieksgarantie is 15 jaar voor dit laminaat.

PURE EN LIFETIME25 LAMINAAT
Ook op PURE-laminaat geeft Gamma eveneens 25% korting. Pure is verkrijgbaar in de uitvoeringen white, silk en grey en bestaat uit smalle delen met een houtstructuur. De fabrieksgarantie is 15 jaar en de prijs per vierkante meter is nu tijdelijk €18,74.

Gamma laminaat Lifetime25 wordt nu ook verkocht met een korting van 25%. Dit laminaat is er in 6 verschillende houtdecors met v-groef en geluidsreducerende onderlaag. De fabrieksgarantie is zelfs 25 jaar en voor een vierkante meter betaalt u na de korting nu €22,46.

GOEDKOPER LAMINAAT
Ook is er 25% korting op het goedkopere Gamma laminaat Basic, dat nu wordt verkocht voor €8,24 per vierkante meter. Laminaat Basic is er in vier houtdecors met een fabrieksgarantie van 7 jaar.

Het goedkoopste laminaat dat Gamma aanbiedt in zijn laatste folder is Laminaat 6mm. Deze laminaat vloerbedekking heeft een eiken decor en de fabrieksgarantie is 5 jaar. Per vierkante meter betaalt u nu €3,99 in plaats van €5,99, waarbij op=op geldt.

JAN DES BOUVRIE LAMINAAT
Voor de liefhebbers tot slot is er ook nog het speciale laminaat van Jan des Bouvrie, dat Gamma verkoopt voor €27,95 per vierkante meter. Deze laminaat vloerbedekking beschikt over een v-groef en is te koop in de kleuren wit of antraciet. De fabrieksgarantie is 15 jaar en een pak met ongeveer 1,75 m2 kost omgerekend €48,91.

Kijk voor meer informatie op de website van Gamma of bezoek één van de winkels.

Bron: Folder Gamma #46