Veel laminaat in de aanbieding bij Praxis

Praxis heeft deze week veel laminaat in de aanbieding.

Met keuzekorting van 15% op alle laminaat- en houten vloeren loopt het voordeel tijdelijk flink op.

Het goedkoopste laminaat dat Praxis van 10 t/m 16 oktober in de aanbieding heeft is kliklaminaat grijs eiken, dat inclusief keuzekorting tijdelijk voor slechts €3,99 per vierkante meter wordt verkocht.

Ook de bekende Praxis laminaatmerken Sencys, Pergo en Quick-Step zijn deze week flink afgeprijsd.

SENCYS LAMINAAT
Het Sencys laminaat is er in veel verschillende uitvoeringen en prijscategorieën. Het goedkoopste Sencys-laminaat in de laatste folder van Praxis voor deze week is kliklaminaat Basic. Deze laminaatvloer, waar een garantie van 15 jaar op zit, is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen en kost tijdelijk €7,64 per m2. Normaal zou u voor deze vloer €9,99 betalen.

Ook op alle andere Sencysvloeren geeft Praxis tot 16 oktober een keuzekorting van 15%. Sencys kliklaminaat met v-groef kost daardoor tijdelijk €8,49. De variant met houtstructuur kost €10, uiteraard na verrekening van de keuzekorting.

Het topsegment is uitaard ook flink afgeprijsd. Sencys kliklaminaat Classic kost na keuzekorting nu tijdelijk €11,89 per vierkante meter. Sencys Silenzio kost nu €13,59 per m2 en Sencys Natural (met v-groef en voelbare houtstructuur) kost nu €17,84. Op deze drie laatstgenoemde soorten laminaat vloerbedekking van Sencys zit een garantie van liefst 25 jaar.

QUICK-STEP LAMINAAT
Ook het Quick-Step laminaat is deze week in de aanbieding. Quick-Step Moderato kost nu €16,99 per vierkante meter na keuzekorting (normale prijs €19,99). Quick-Step Rondino kost nu €14,44 per m2, Ritmo kost nu €21,24 per m2 en Andante kost nu €23,79 per m2.

Op Quick-Step Moderato en Rondino zit een garantie van 20 jaar, en voor Ritmo en Andante (met v-groef) is de garantie zelfs 25 jaar.

De laminaatvloeren van Quick-Step zijn voorzien van een krasbestendige laag, gebaseerd op de Scratch Guard technologie. Hierdoor is de laminaatvloer tot tien keer krasbestendiger en is hij voorzien van een langdurige bescherming.

PERGO LAMINAAT
Ook het Pergo-laminaat van Praxis is flink afgeprijsd dankzij de keuzekorting. Voor Pergo kliklaminaat Domestic met v-groef betaalt u nu €19,99 per m2 (normaal €24,99). Pergo Expression laminaat kost nu €20,99 in plaats van €27,99 en Pergo Living Expression met rondom v-groef kost nu €22,99. Tot slot kost Pergo kliklaminaat living expression XXL met v-groef nu tijdelijk €24,99 in plaats van €32,99.

De garantie op Pergo kliklaminaat Domestic met v-groef is 20 jaar. De overige drie bovengenoemde Pergo-laminaatvloeren hebben een garantie van 25 jaar.

LAMINAAT ACCESOIRES
Ook erg handig zijn de benodigdheden voor het leggen van een laminaatvloer. Zo verkoopt Praxis een handige Sencys-laminaatlegset (aanslagblokje, aanslagijzer en 22 spietjes) voor €8,49. Een laminaatsnijder van Wolfcraft (LC 250) wordt verkocht voor €49,95.

De 2-in-1 ondervloer van Sencys met een dikte van 3 mm en een oppervlakte van 10 m2 (10x1 meter) kost €2,69. Deze ondervloer is een vochtscherm en ondervloer in één en is geschikt voor alle soorten laminaat en parket.

Tot slot verkoop Praxis plakplinten voor laminaat in diverse dessins voor €3,89 per 240 cm (hoogte 6 cm). Decoratieve plinten van CanDo worden verkocht vanaf €7,99. Deze met MDF folie ommantelde plinten hebben een lengte van 240 cm en zijn eenvoudig te plaatsen met plint clips. Voor wie een verstekschaar zoekt voor het knippen van plakplinten heeft Praxis een Sencys laminaatschaar voor €14,99.

Voor het reinigen van uw laminaat zijn er de reinigingsproducten van HG, die Praxis  verkoopt vanaf €6,29 per vierkante meter.

Bron: Praxis folder nr 41 (bekijk hier het huidige assortiment laminaat van Praxis)