Laminaat vloerbedekking bij Leen Bakker

In de laatste folder, die geldig is t/m 22 oktober, heeft Leen Bakker weer een aantal leuke aanbiedingen voor verschillende soorten laminaat.
Zo is er het 7 mm H.D.F. click laminaatparket E-Motion, een laminaatvloer met v-groef die geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik, dat nu verkocht wordt voor €8,99 per vierkante meter. De normale verkoopprijs van dit laminaat is €10,99.

Ook het 8 mm H.D.F. click laminaatparket Luxfloor is tijdelijk in de aanbieding en kost in ieder geval t/m 22 oktober €9,99 per m2, tegen een normale verkoopprijs van €12,99 per vierkante meter. Dit laminaat is geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en normaal gebruik. De garantie op dit laminaat van Leen Bakker is liefst 15 jaar.

Tot slot adverteert Leen Bakker deze week met Laminaat Luxline (zie afbeelding linksboven). Dit 8 mm H.D.F. clicklaminaat van Luxline is voorzien van een v-groef en geschikt voor de klasse intensief huishoudelijk gebruik en normaal projectgebruik. Tijdelijk wordt deze laminaatvloer, die in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar is, verkocht voor €10,99 per vierkante meter. Normaal gesproken is de verkoopprijs €14,99 per m2.

Bron: Leen Bakker folder (9 t/m 22 oktober)