Kliklaminaat Praxis met keuzekorting

Praxis geeft t/m 6 november 20% keuzekorting op laminaat, waardoor onder meer laminaat vloerbedekking van Sencys en Pergo tijdelijk een stuk goedkoper is.
Praxis geeft van 24 oktober tot en met 6 november een keuzekorting van twintig procent op laminaat.

Daarbij geldt de korting tegen inlevering van de keuzekortingbon in de huis-aan-huis folder voor één artikel naar keuze uit het laminaatassortiment van Praxis. Alleen het laminaat van Baseline valt niet onder de kortingsactie.

In de laatste folder adverteert Praxis met name voor zijn Sencys kliklaminaat.

Sencys kliklaminaat Classic, dat verkocht wordt in vier verschillende dessins en geschikt is voor intensief woongebruik en normaal commercieel gebruik (garantie 25 jaar) kost nu, na verrekening van de keuzekorting, €12,39 per m2, in plaats van €15,49.

Sencys kliklaminaat Naturel is nu met keuzekorting in de aanbieding voor €18,39 per vierkante meter (normaal €22,99). Dit laminaat is bij Praxis verkrijgbaar in 8 uitvoeringen met een garantie van eveneens 25 jaar.

Sencys kliklaminaat Silenzio, dat beschikt over een geluidsreducerende ondervloer en verkrijgbaar is in zes verschillende dessins, kost nu met keuzekorting tijdelijk €14,39 per m2, tegen een normale verkoopprijs van €17,99. Ook dit laminaat is geschikt voor intensief woongebruik en normaal commercieel gebruik met een garantie van 25 jaar.

PERGO kliklaminaat Domestic met v-groef tot slot is er in vier verschillende uitvoeringen, met een garantie van 20 jaar. Een vierkante meter kost nu, na keuzekorting, €19,99 in plaats van €24,99.

Ook verkoopt Praxis goedkoper laminaat. Klik hier voor meer informatie.

Bron: Praxis folder 43 (24 oktober t/m 6 november)